-" -Hanskalaskun rahoitushan ei tietysti meijän ongelma ole. Sehän on meille aivan sama miten kukin laskunsa hoitaa. Tarkoitin lähinnä , että sinä Aulis huolehdit rahavirtojen ohjailusta.Kuten tiedetään , Herrat mieluiten nostavat palkkaansa ja käyttävät rahat huoriin ja muuhun riettaaseen elämään. Se Aulis on sinun vastuulla , että rojekti jatkuu, konsa vastaava saapuu taas paikalleen. - -Pidä huoli että asiakas ei pääse livahtamaan vaimonsa hameen alle piiloon kun menet rahoja hakemaan. Sillä varmaa on , että hakematta ne ei tule. Rahaahan on maa täynnään , mutta se on väärien miesten takana. Sellaisten jotka eivät osaa arvostaa todellisia elämänarvoja."
Älysihän Aulis sen viimein ja lisäksi Aulis aikoi viedä Liukastusvoiteita ilmaiseksi onnistuneen perinnän palkkioksi, mutta nuhdesaarnan jälkeen siitäkin päästiin sopimukseen , kovalla opetuksella:
"- Poika, poika. sillon ollaan aivan vikaraiteilla jos annetaan Herroille lahjuksia. Ei muuta kun öljylle korkein mahdollinen hinta. Jos ei maksua kuulu niin laitetaan gorillat pakkoperimään. Mitä siitä, jos joku luu katkeaakin? Muista Aulis! tässä projektissa ulospäin ei anneta mitään ilman, kaikella on mahdottomat hinnat. Sensiaan vastaanotetaan kaikenlaisia tukirahoja, hyvärunkoisia huoria, lahjoituksia ,ym. Ne kuitenkin pitää olla aitoja. Piraattituotteet ei kelpaa. Onneksi tupolevit ei startanneet ja jäi ne väärennökset sinne Venäjälle. Jos yrität raha-asioissa vilunkia,se ei onnistu. Sehän on selvä välistäveto? Ja siitä vastaava on äkäisenä jos sellaisia vetoja ilmenee. .Ja asiat pitää olla koko ajan sydämenasioita niitä ei voi jättää sivuraiteille. "
 *** 
Noin väliaikatiedotuksena Tuomon (vastaava) alppileiriltä on tihkunut hälyyttäviä uutisia. Kahdenlaesia! Sekä hyviä että huonoja. Ensin tietysti pitää kertoa ne hyvät. Paremmin kestää sitte ne huonot. No niin Tuomo on PUHTAILLA(välineet puhtaat) menetelmillä saanut himolupiinin nousemaan uuteen ME:een. Tavallisesti epäluotettavat tahot vakuuttavat luotettavasti, että Halonen on myöntäny Tuomolle himotouppaajanmitallin. Olipa antanu vielä jonkinlaisen optijon , jotta kylässä vois käydä, ennenkuin arvot laskee. Tässäpä ne hyvät uutiset olikin!
Murtuneena kuulin sitte iltapäivällä murheellisen uutisen, Nämä saakutin samat lähteet laittoivat erikoistiedotuksen(Vaekken ole edes valmentaja, johtajasta puhumatta?) minulle vaatimattomalle pyöritysneuvokselle???? -