MIETINTÖJÄ
***
SETÄKIN on täti pienen leikkauksen jälkeen -sanovat. . Tai päinvastoi. Muuttuisiko mikään? Kosmetiikkaa kuluu ja tukkaa riittää. Kalijupäinen täti ei kakkua kaipaa. Ja vaikee pitää itestään kiini!
***
RUISLEIPÄ se tiellä pitää.Ruis ranteessa panee surua puseroon! J atkumona häkkiä. Ajatus antaa pontta puhheille Sitä sitten niittää mitä on kylvänyt. Paitsi rikkaruohoja. Niitä riittää joka lähtöön.
***
KEITETÄÄN pastaa! Hastala vistaa ja jalat koukussa. Polkkatukka kiharalla ja alla vai kulunut filtti. Ei tytöt hyvästä tiijä jos eivät ole kovia kokeneet. Perässä tuntuu!
***
HELPPO elämä antaa väärät koortinaatit ja suuntavaisto vie hemmettiin. Tuskin tietön tie vie puusta pitkään, eikä konstit mitkään anna toivottua tulosta. On itestään selevää, jotta lyhkäset on laolujen lunnaat ja kunnaat huminoi tulevaisuuvenpelkoa. Otetaan selkoa missä mennään vai ollaanko jo tulossa. Jos ei selkene hankitaan ristallipallo!
***
AURINKOSSA palaa ikuinen tuli. Pilkut vaivaa ja revontulet räeskyy. Hehtaarihallin keskellä helvetin esikartano. Avoimin mielin otan viestejä vastaan.
***
KUIN lastaan moni hellii kapulaa ja kansalaiset köyhyyttään marisee. Jo varisee syksyn keltaiset lehdet ja jossain on ikuinen kesä . Se palajaa kun aika on kypsä. Puoliraaka on kitkerää.
***
TULVAT hyökyy yli vanhan matereen ja vanha noita loitsuaa. Louhittu seinämä muurina ilolle ja surullinen on laulun loppu. Mikas hoppu bokserit hyljätä ja kokea syksyn vinkuvat viimat, sammuvat kiimat ja martona makaa maa.Hurrikaani pyörittää jos kierrokset hukassa.
***
HUOLISSAAN moni kohentelee kaulustaan ja Tapiola kantaa tuhkat pesästä. Poliisi nostaa varoituksen sormen, mutta turhaa on potkia tutkijaa munille, jos ei ole rautasaappaat. Palautetta tulee oitis ja se ei ole hyvää! Näin se on nähtävä vaikka muulta näyttää.