Taas lauantai. Kolijata pitelee vaehtelevalla menestyksellä. Seon veikassa miten käö, vae käökö kuinkaa. Riippuu miten vaalissa käy. Riippuu sitte tae roekkuu tietysti haaroesta . siis asujn........- Yksi lysti!
***
Pihat ja pallit. Saakeli kun nakit näpyttää miten sattuu, eikä ehi tarkistaan. Paa arvaamalla jos halluut tietää asijan laijan. Tae välijäkö hällä silläkkää?
***
Pankissa lainaa ja kohta on vainaa jos ei lainaa maksa, mutta kun maksa on heikko ja liha on vahva niin lihakeittova mieluummin. Maksaa se maksaki ja matka - jos lentsikalla lentää.
***
Asija eri jos on oma kone tai vieläkin paree jos hevoonen?  Polle vielä jaksaa. Eikä kysele taksaa.  Monikaa ei halluu maksaa kun on muutenkin varakas ja salarakas.
***
Taivaassa tarjona lapasetkin jos sormija palelee ja vinkkelit. Mie haluun kuumalle puolelle. Palijo on kärsitty viluva ja näläkää...on se aeka hikkoellakki?
***
Mitäpä Joesta , eikö suommalainen Jouko keleppaa. Oesikko tässä jenkkiin kallellaan. Varotaan ettei kaavu maeto laattijalle. Valijo meitä armahtaa.
***
Johtotähti meidän oppaana on. Oi saavu tänne ja tee mitä on tehtävissä - parannus tai huononnus. Siitä se kuitenkin lähtee kun lämpenee ja jos ei lähe nii olokoon vain paikallaan. Kyllä mie sen häpijän kestän. Tuskinpa estän, sillä mentävä on jos menettää eilisenpäivän - huomiseen!‎ MOE ! -O-‎18.‎4.‎2015