...oot hoksannu? Elä jo muuta sano näehen ihimmettelyjen kanssa. Suatanna kun sitä vielä jos joku taoti isköö niin männöö arvuuttaan liäkäreille mikä vaemaltoo. Perkele sehän on kuin kuritushuonevanki menis anommaan lissee kakkuva.Mitäkö meinaan? Pistähän persetupakki niin selevitän!

Ei saatana minä ymmärrä. Huokaellaan kuinka se hanurista on tämä  koko elämä, ja sitte kun näöttee, että homma alakaa olla siluvei, niin eiköhän saatana kynsinhampaen yritetä kurjuutta jatkaa. Maksetaan isuva rahhaa lääkärille, että se kirijottas topakkaa myrkkyvä. Semmosta joka tappaa karhuva pienemmät, mutta kun on raotanen terveös sitä kestää vaekka syväniitijä? Savu vaen korvista nousee ja tukka lähtee, vaen kun on kova vastustuskyky niin - kurijuus jatkuu. Jos mahollista vieläki kurijempana.

 Sitte kehutaan kuin joku saatanan sankari kuinka kovija tapuja naamaan nakellaan, eikä pieruun tuu mittää lisäsoentija. Kaveri kattoo kunnijoettaen, saattaapa hatunki raapasta päästään. pyytää nimikirijotusta ja toevottaa lujjaa kestävyyttä saerasharrastuksessa.

Kyllä seon kierrettävä pilleripurkit kaokaa jos meinaa iliman lisärangastusta lähtee sen viikatteeheiluttajan mukkaan. Sillä keinon on jonkulaenen mahollisuus, että kurijuus loppuu kohtuu ajassa. Mikäs seon lennellessä. Paenovoema herkijää rasittamasta. Komijat maesemat ihhaetavana ja vappaos on lennellä iliman lupakirijaa vaekka Veenukseen. -O-‎1.‎9.‎2013