Joo nykyaekanahan siivoellaan noeta kulttuuriin siivottomimpija paekkoja kuten ulokohuusseja ja kaehopaekkoja jossa on käötettyy kortonkii ja kaekkja muuta roenaa. Roena sitte nykyvään nostetaan, naama innosta väristen, suureen maeneeseen. Monenmoesta heitemannija ihhaellaan ja maksetaan setelirahhaa, vaekka ns. laolu on pelekkää karijuntaa. Ihimetyttää toesinaan! Nykytaijje!
***
Liekö tuossa puolesa jos kaonotarta kurkkii peräluukkuun. Häijyä varmaan tekkee. Kukapa sen tiennee, mulla on moeset ilot kokematta. Ja varmaan pysyvätki. Päevän päästö pittää lykätä taa ruutuun. Ehän mulla asijaa, muta kannan kortta kekkoon  osaltani jospa se jonku mieliallaa nostattaa - tae laskee? Kummin aan - tarkotus on täytetty.
***
Täällä onnii ollunna täös kaaos. Mikkää eijoo pitäny paekkaasa, ei ees resuset housut. Paekat tippukoot ja hommelit hoetukoon - kaekesta huolimatta..
***
Kuitenki tuulletus on pelannu ja pölypunkkit ovat pelekkää ropakantaa. Paskanhajuki lie lähtösin omasta housunkäänteestä. Aevan turhaa seon muita syyllistää.
***
Tietystihän pyllistee pittee puolin ja tosin. Kurat silimille, sano! Vuan vuoroen vieraessa joskus myös omissa. Vaen sepä ei tähän taaskaa kuulu.