ONNI.
***
Tuuri -passaa sehhii paremman puutteesa. Tosin Toevo puuttuu.
Kel Onni on se Onnin kätkeköön. Tuo vain niinkun vihjeena, Niin ja Jorma on kans hyvä piilottaa. Komerossa voe tulla ankara tappelu Jompi tae Kumpi voettaa. jompikumpi varmaan Tasapeliki on mahollinen
***
Mikäli oekein muistan niin laoluntekijä on teheny ehotuksen Onnin loppusijotuspaekaksi " Se kehottaa kuskaamaan Onnin korpehen ja olla onnellinen Onnistaan.
***
Ei taija olla kaekistellen heteron laolu? Mullon niin keheno Onni että saa tulla toemeen omillaan oli korvessa tae vaenijolla.
***
Tietysti Meokov tasottaa kovasti tunne-elämän huippuja. Tasanen olotila on mukava ei tuu yllätystä. kalijasta en tiijä. Taetaa laskija? Aenaki laskuja.
***
No, nyt jo passaa! Sakramenttijä tullee ku turkin hijasta Ja varmaan varsinaista tottuuven sannaa. Tottuus ei pala tulessakkaan. Joten olkaamme iloitsevaiset. Sillä katso. Hyvä osa on meille annettu ja sitä ei meiltä oteta pois . Luu muuttuu lihaksi ja lampaanpää makkaraksi.
***
Hallelujaa huutaa kivet ja kannot, kun kansa lipittää viinaa. Velat muuttuu saataviksi ja valhe totuuteksi. Sankat kansanparvet tulevat kumartamaan Alkon rappusille. Sillä nähty on. Pelkkää iloa tippuu totuuten torvesta. Hartainkin ristitty alkaa ajatella ja tarkistamaan tottumuksijjaan. Lopputulema on Herran hallussa.Siitähuolimatta kulukutaoti jatkaa kukuvaan ja Onnilla on päevät lujetut jos yöttii!