IHOKAS.
***
Nouse , ota aotosi ja aja seitemän tien haaraan ja katso mitä sinulle annetaan. Ota rento asento ja avvoen mieli niin huomaat jotain joka on ennen jäänyt ison-nokan suojaan. Kylymän rauhallisesti repäse ihokkaasi ja näet jotain joka sinulta salattu on.
***
Mutta sinä jonka käjet on kuin apinan jalat, elä satuta kättäsi poekaan, sillä paekka jossa seisoskelet on pyhä. Pyhänä voet sinä paekalla käyvvä, mutta arkena olokoon työmaa sinun paekkasi.
***
Pane uusi ihokas päälle ja simpsetit kaolaan ja mene Herrasi tykö, sillä paljon olet sinä syntijä tehny, mutta paljon on vielä tekemättä.
***
Ahkeroe poekani niin saat kirkkahan ruunun . eikä sitä oteta sinulta poekkee. Kyllä pomosi sua ymmärtää. Pomo tietää. Vähän on sinulle annettu, mutta paljon vaajitaan! Pistä lihas toemimmaan. Aivoja ei tarvi. Tuhkassa löytyy.
***
Seon tuo kilivottelu kuin henkivakkuutus. Elämässä kun koettaa olla ihimisiksi, vaen kun oes saannon vuoro saa vaen kylymää kättä. Viikatemies kumminki on armoton ja viikate viuhahtaa kun sato on kypsää. On se niin väärin. Liippaki hukassa!
***
Synkät värit meinaa olla tänä päivänä paletissa. Ruska eijoo vielä tullu eikä Halla pannu. Vae ootappa kotvanen niin jo alakaa nokka punertaa ja korvat punottaa kuin verta niissä oes.
***
Vetasin muistinvarassa vanahaa tankua! ONNISTU!Muisti pellaa meleko nätisti? Niin se pittääki! Sehän ei oerehi yhtään? Mitä ny eilinen päivä hukassa ja huomista ei tiijä.Näen se meneskellee