HIEKKAA.
Pitkästä aekaa sae nukutuksi komijat 5h. Unikakkijaenen anto monenmoesta kateltavvaa. Oeshan semukavaa päästä oekijaan rytmiin. Unta palloon yön aekana ja unihiekka peittää Mummon jälet. Ei hiirenhyppyä näö. Nii on vaekijaa että häijyä tekkee. UUsi vaanhan turma, tiesi vanha ´kansa,Pitänee paekkasa asijasa ku asijassa?
***
Aamuhan on vielä nuori, Tässä pittääki leikillään nousta barrikaateille ja iskijä teesit pöytään. Vaatimusta ja purnaosta kehiin! Monikaa ei voe naottia elämästä. Elämä on yhtä helevettijä ja kärsimmystä. Joku saeraos iskee kyntesä ennemmin tae myöhemmin, tae köyhyys nostaa naotinnot ylähyllylle! Jos yrittää alakaa jostae naottija, niin eikö perkele joku huonompi osanen satu silimään ja niin täötyy luopuva siitä ylimääräsestä ihokkaasta ja santsi annoksesta. Antakaa, että teillä itsellä olisi. Naotippa tässä tämän hellän luontosa kanssa. Varsinki kun se köyhyysrima on itelläki ylittämättä. Köyhä oon ja köyhäksi jään .Vaekka turhaa siitä laoluja rustaa! Saatana kun sitä oesikki ärtsy mies ja iskis nyrkkijä pöytään ja VAATIS itelleen etes kohtuullista naotintuva. Mutta ei. Häppeillen vaen moettii ittijään ahaneuvesta! Lyyvään ponupullo kouraan ja sanotaan että ota siitä ja naoti???? (seki pittää kuvitella!))) Jumaliste sehän on niin äöterijä että lonksahtaa leokanivelet ja löysää kruppunaru alapäässä. Naotinto kaokana.
Taas potkittaan päähän ja persijjeen ja sanottaan että paenu siitä haesemasta. Elliittien elämistä pillaamasta. No. riskisä neon rikkaallaki, että ei tässä katteos iske. Eikö kellekkää koskaa käö näin? Ne nuo hyväosaset ossaa nuo naotinnot. Oekijastaa omista valinnoistahan siinä loppupelleissä on kiini. Tästä tuliki varsinaesta kapulakieltä. Vaen niinhän ne on virallisetki tievotteet. Täyestä mennee, vaekkei kukkaa tajua missä mennää, vae joko on palluumakalla?.Vaen palataan!