---enimmäkseen tätä! Kyllä se on tuo töllön aamuhöpötus hanurista. Höpötellään ilimanaikasta. Kynnys on hyvin matala, että pääsee sinne höpiseen ilimanaikusia. Maekkarilla on vielä maenosta suurin osa ohjelmasta. Samoja ptkijä veivataan. Äääh! Se ottaa ohtaan.

Selostellaan pölijiä tutkimuksija joeta tehhään päntijönnään. Tutkitaan miksi linnunpaskassa on toenen pää valakija ja toenen pää musta. Siitä sitte löpistään sieltä ja tältä kantilta,

Ja höpistään yhä hurijempija teorijoeta ilimastonmuutosten syistä. Piereskelyt ja röyhtäsyt ovat rankaistava teko ja jätöksesä pitäisi jokaisen hyövyntää . Ei kuitenkaan maahan panemalla, niin kuin ennen, vaan säilöä ilmatiiviiseen säilijöön ja upottaa peruskallijoon ihan kuin atomijäte!

Se on tärkijää että paskaa ei panna maahan. Sehän huuhtoutuu, kuulema, sinne Itämereen. Siellä tekee sinilevää ja myrkyttää luonnon. Venäjän paska on nii hapanta, ettei siinä kasva ees sinilevä.

Kai se kohta kehitettään immeisen peräputkeen jokin katalysaattori joka jäläkipolttaa liiat kaasut. Tuotokseksi jää pelkkää vettä. Joten eipä jano paase yllättämään edes erämaa reisulla.

Siitäpä tulee uusi hittituote kiinalaisille. Tuösta katista. Ja maalima pelastuu. Tietystihän Puttiini voe syyn ja seoraoksen päälajelleen -O-10.3.2014