...pukkaa oekein urakalla. Viina tekkee kaoppasa ja kiihkeimmät jo reenaa kestävyyttä. Kunto alakaa olla reilassa ei muutamasta keppanasta oo moksiskaa. Reeniin kun saesi vielä komijat ilimat niin juhulimisen voesi suorittaa luomuna. Mäöräkoeraa ta konttija kaveriksi niin siinä se lähtee - seleväpää kävelemmään. Jos reeni on menny hyvin niin se muutama keppana tekkee rohkijaksi ja kunnon kovaksi. Seon kaara kun pittää saaha alleen ja sittepä sompa soekijana karraotettaan kaverin luo, Kato seon kaverin kera mukavampaa kasvattaa kuntua ja uhota niin perkeleesti,.

Siinäpä kun on aikasa kuntua kohennettu homma alakaa olla kohillaan. Sehän kuitenki pittää näöttää, että sitä olan pikusen kovempaa sortija kun tavan Taavi.Pittää suunnitella urotekoja, että tullee sanomista. Jos on vettä siinä vierellä niin eiku uimaan. - ja pitkälle - ettei jaksa takasi. Loput näkkyy tilastoessa. Tae kaaralla voe näöttää rallimeininkijä. Sehän on Sankari joka tyyrää tykimmin. Aena joskus sattuu, että polliisi ilimesyy maesemaan - ja eikun pakkoon tuhatta ja satttaa. Tarpeeksi promileja niin ajotaitohan on parasta luokkaa. Bemari - moottori vonkuen syöksyy vitikkoon ja taas tuli tilastoehin täytettä.

Kuten tiijetään Suomipoeka on armoton kalamies ja rohkija. Pelastusliivit on pelekureita varten. Rohkija rotan syö, ämmat jää rannalle. Vahavan kalijottelun seurauksena  tullee kusihätä. No seon heleposti hoijettu. Sepalus vain auki ja homma hallinnassa. Seisoltaanhan se mies kussee.Vekkulia vaen ulukoelemmaa... Molskis! Taevaassa tavataan! -O-