TEKOPYHÄ
Mukavata Tapaninpäevää! Seki on yksi näestä tekopyhistä. Toevottavasti ahtaushommat on jo loppunu. Ei muutakun suunnittelleen erilaesija harijotuksia - visioimaan"!
***
Hankalaa on tosin harijotella kun eijoo simulaattorrii. Sen kun saesi niin perkele siinä katkijaes putki kuin putki. Ryyppyputkiki oes kevyttä tavarraa. Aekasa simuloesi niin raetistusi siinä ärijämpiki viinaveikko.
***
Jos lähtis Hamasille hommiin terroristiksi. Maksaa kuulema hyvin. Ja lopuksi pestaa ittemurhapommiksi. Ei jää raato sukulaesten harmiksi. Eikä tarvii huolehtija huomisesta. Kun pistää visijon pyörimään hyvältä näöttää.
***
Ne nuo Muhamatin kaverit on nöyrää poruukkaa. Polovillaan könyävät alavariisa. Ja että te uskua? Niillon kompassi siinä rukkoelumatossa. Kato kun se Mekka pittää ola suunnassa johon anomus lähetetään. Luulis että seos sisäenen kompassi joka suunnan sannoo. Muuten pannee eppäeleen homman uskottavuutta!
***
Alakaa käyvvä nämä asijattomuuvet niin kielenpäälle että tässä mökin mies on kohta pahassa pulassa. Vaen Luojaan luottajen yritettään kilivotella tämän kurimuksen yli. Niihän ne viisaat sannoo! lienevätkö vielä reissunpäällä. kun ne sen tähen perässä tormasi?
***
Tae tietysti voe tehä tunnelin., semmosen jonka päässä näkkyy valuva. Tae aenaki semmonen haotakynttilä joka ei tuulessa sammaha.
***
Palijo oesi vielä viisaelle arbeettija kun niitä vaen löytys! - Niitäpä viisaita. Vae kaekki viisaoshan on nykyvään siirretty konneille. Ne ei palijo olevasta välitä. Ne saattaa keksijä vaekka rattaan uuvelleen.Tietävät konneet ja älykkäät kapulat - jo siinä tuntee ittesä tolloksi-
***
Tiukanpaekan tullessa voe kapulalta kysästä :- Mitäpä tehhään? Tyhymä kyssyy ja äly vastaa - jos vastaa. Ymmärrys HOi, äly älä jatä-
***
Pehmeetä touhuu, aenaki sille näöttää. Mutta kysseessä voe olla optinen virhe tae väärin tulkittu havainto.
***
Eikae tässä yhttäkkiä kummempaa keksi. Reppu pykälään ja lapijo! Tunnelissa riittäää arpeetija pitempäänki rupijammaan - jos selekä kestää ja sosijaalihuolto soppaa tuo.