HÖNTITTÄÄ.
Märkku maenihti jottae .SÄÄSTÄ? Koulutuspohojat huomijoijjen en tajunnu, että mistä kymysys ? Oliko kehotus säästölinijalle? mitä pitäs säästää? sanoja ,rahnaa vae ylleesäkaekkeeNoo. meikän hiilijan jälääääääääkiniin seon äkkijäsanottu.Joten etteenpäekin ri tiijämitä on luppeissa.
****
K yllä moni tavan jäärä oesi vastaamassa jos joku blonti ehottelleisi, että tarijolla on vaen ei kauaa. Ne melekoset markkinavoemat jyllää sillä " työ" saralla. Se ku on nykysin seksityötä. Voi ziisus!
***
Hönttejä ne on nuo ministeritki kun tämmössiin satimmiin hyppäävät. Viriilimmät monta kertaa. Lienee yläkerrassa tyhyjää kun alakerrassa paineita.
***
Aviisiisa lukkee aena päevittelyjä sinne jos tänne. Jopa sotiminen pitäsi tehä niijen kaavan mukkaan. Vitunko väliä sillä on onko valakijoeta vai mustia sotimassa. Joka tappaokseesa sota on niin väärin. Nollatoleranssi - sano!
***
Jos hyöt sinne omasta tahostaan mennee, niin turhaa siitä muut turisee ja kauhukertomuksia itkee. Tasan tarkkaan sotilaat tietää mihin ryhtyvät. Sitte olisi sanomista jos väkisten vietässiin. porukalla peffaa penkkiin. Eikös ole näin?Tulipahan vaen mieleen.
***
Oekijastaan eijoo pahemmin kärsitty viluva ei näläkää, vaekka ei lampaanviulu oo soenu eikä rasvaruuvat oo laotasta taharannu. Paremminnii naurujuhullija oon viettäny, ileman ilokaasua.
***
Se kun oekeen äkijän pierun pölläöttee ja vielä kuuluvasti niin jo vettäötyy immeisillä suu korviin. Parraemmillaan tyrskivät ku teinityttäret kalijaa saahessaan.
***
Että ei ku lattaa ja laokase, siinnä se nuorruus kulluu. Tiijä sitte sitäkää onko silläkää mittää merkitytä <3
Oiva Pennanen.