FALSKAA.
***
Sitä ku on katellu tätä maaliman meininkiä lähelle sattaa vuotta niin sitä vanahentuneessa konneistossa alakkaa olla monenlaesta sanomista. Falskaa eestä ja takkaa ja moni päntijönnään makkaa! Oli miten oli, niin kaekille noutaja tullee. Siinei voe vastaan pyristellä.
***
Eiköön tässä lie itekki vanahhaa mallija, että tuskin varaossii hyllystä löytee. Hyvähän tuo on kuitenki että teorastamot myö halavalla nivellii ja ja muuta luukomponetteja. Soveltuvuus onki eri juusto. Se malli.
***
Aevojahan ei taija löytyvä. Vaen niitähän eijoo meikällä olluna tähänkää asti. Ei ossaes kuitenkaa käöttee. Ja hyvin on menny! Mitä joskus virran puutetta, vaen sikijä yöuni lattaa akkua aeka riskisti.
***
Tässä voe olla aevan huoleton kyllä kunnossapito toemmii. Maksaahan se. Vaen ei haittaa kun saa halavalla. Maksa varsinki maksaa, mutta jos ryypynvälit värkkää pitemmäksi niin eiköön tuo iloksi muutu?
***
Kylläkae hyväosasella on kaekki naotinnot naotittavana. Katteoksissaaan moni meinovvaa väheksyvä Naapurisa naotintoja. Ei kantsi olla moksiskaa. Naoti itekki ja anna roppasi naottija.