PUNANEN PLANEETTA.
***
Että työ arvaa, mihin Unikakkijaenen mitut tyyräsi mennä yönä.
Käväsin tuossa yön aekana Veenuksessa. Suakel kun ol kova reissu. Niin ku tiijättä ei sinne hetkessä hilipasta. Matkoohan on monta melekeetä ja vielä huikonen päälle. Jonnillaesella raketillahan sinne oli pakko mennä, kun eijoo sinne tietä teheneet, eikä rappusija.
***
No, se tässä eijoo olleellista miten tuonne mänin. Poekkeetulohan olkii heleppuva. Alamäkkeenhän sitä tulla vohkassee niin kovvaa kun on vaen sietuva. Olj miten olj niin vaohti olj kyllä melekomoenen. Vieläki poskija polttelee.
***
Matkahan ei kummonen, unessa kaekki on mahollista.  vaen suakel kun liian myöhään alon jarruttee, niin kävhän se perseeseen kipijästi kun mätkähin muahan. Onneks olj paksusti lunta, niin se vaementi. Sehän kesäaekaan oesi alakanu henkijä ahistaa se maahan tulo..Oon tosiaan luullu ettei Veenuksessa oo talavia.Vaen oli. Turkiksissa siellä viherijät olijot hääri.
***
Ettäkö mitä siellä Veenuksessa? Voe pojat! Arvasin että tuommosta kysyttä. Vuan vikkuutan vuan, että sehän on tottuus että naeset tullee Veenuksesta. Niin suattaahan tuo vihijasta jotta totta on. Eipä tuolla äijjiä näkynnä.
***
Sannoenkuvvaamattomat näkymät kuitennii otti henkeen. Oli lempo se kommijata katella monenlaesta herkkuva ja kun se ei katteluunn pysähtyny! Hohhoe!
***
Joo, en ala kertuva mitä siellä näky. sen vaen sanon, että PALIJO! vieläkkii on silimä kovana kun kahtuva tihirustin. Eiollunna paha reissu. Matkaelu avartaaja ja varsinnii luajentaa! Tiijä vaekka unikakkijaeselta tillaan menolipun vastaki!