NYRIJÄHYKSIÄ
<3 <3 <3 <3 <3 <3
Näen juhulan nirvnassa on syytä muistaa että arki assuu nurksn takana. Onkin syytä katastaa miten maa makaa!
***
Ei joo mittää vikkaa Suomen olloessa. Oekijastaan liijan hyvin. Kansa oppii elämmään alamuilla ja iliman vaevaa saavulla rahalla. Ruokaaki mätetään kaatopaekalle aotokuormittaen ja kansa pellaa pelejä saahakseen yhä enempi rahhaa. Viinaa kulluu ja epätoevo kasvaa. Naapurillaki kaekki paremmin.
***
Totta kae tilipussi pitäsi tulla tilille iliman vaevaa. No jos pikkusen jonku aparraatin nappuloeta joutessaan pikkusen näprää- Ja läskit lätissee suomen köyhijen kankuissa ja on aena nälkä vieraanamme.
***
Mie oon itessäni havvaennu montahi semmosta orastavvaa viisauvven ilimentymmää. Kun selasin tuota sissäestä tievostuva. Ei sitä oesi uskonu että jottae kasvaa niin karussa maaperässä kun meikäläesen aevo. Maasta olet sinä tullu...
***
Usseimmalla näöttää olevan asiajat reilassa. Kuki huolehtii omasta hyvin voennistaan ja Mersa on pikajalakana. Naapurille ei jätetä! Seon Ylätuvan isännällä unohtunu se tasapuolisuus.
***
Eipään anna meille polosille fossiileille pienintää toevua sen suhteen, että meitä oottasi parempi tulevaesuus mutkan takana. Ei pääse vanaha perkele riikyytillä mihinkää. Tennnari tökkii ja jokapaekka tärissee. Koeta siinä sitte osuttaa lusikkaa mustaan aokkoon! Jokapäevänen velli kumminki asija number 1.
***
Harmmaana ja köyhänä solluu päevät pääksytyksin. Eijoo Mersuja eika mopoja. Tämä tietokonekki on vanaha romu, eikä ruokana oo kun kuivanutta leipää. Vettä tullee raanasta ja silimistä kun itken katteuksissani hyväosasten elämmää. Huomasikko? Tekkee hyyvvää välliin kitista, että ei jää joukosta.Onko se sitä terapijjaa?
***
Täältä ruohonjuuritasolta on hyvin vaekijjaa saaha mittää aekaseksi. Suatanna kun eijoo kantovoemmoo, eikä energiijaa. Vuan tyyvy siihen minkä saat.... Kattokaa taevaan lintuja...
***
Voe suatana! Siitähän se tämä tyhyjä olo johtuuki? Kuolema on vieraellu pöntössä. Se vihoviimenen harmajasolu on kanttuvei. Ei tosijaan oo päässä muuta kun onttuva tohinaa. Tuuli kun käy hänen lävitseen ne vievät mukanaan unelmat ja haaveet! Siinei Herranhuoneita rakenneta, ei ees tuulentuppaa!!