SUOJELUSKUNTA.
***
Melekeesä voeton puolella se alakaa olla tämähi vuosi. Vaen eipä se mittää kun aevan koskematon on pakasta vejettävissä.
***
Pariko sinne hurijimpijen ennustusten mukkaan jäännee? Mahtaahan siellä Pietarilla olla parinvuojen päästä sitte pitkät jonot kun yrittää sijotta sissäänpyrkivät taevaan kuorossa veisaelemmaan.
***
Sitä minnoon ihimetelly että jos maalimanloppu kae se aekanaan tullee, niin joukkotyöttömyys valtaa enkeliparvet. Siinä on vitsi vähissä ja kasku kaokana kun sujelusenkeleiltä loppuu suojeltavat.
***
Uuvelleen koulutuskaa ei aota kun koko jengi on sammaa taevaallista sotajoukkova. Muuten miksi se pitänee Jumalallaki olla sotajoukoat. Eikö neo aeka vahavasti niskanpäällä jo luonnostaan? Kuitenki pittää uhota.
***
Minusta jonkulaenen Suojeluskunta riittäsi. Oes jotahi kaeken varalta jos Piru alakaa pullistelemaan. Vaen mitä minnoon kuullu Piru käö vallotus sottaa maanpäällä.
***
Tuskin sillä etes lienee ilimavoemija. Aenaki mitä oon antanu itelleni kertuva.Ropakantaako? MIkä nämä tietää:
***
Ilimatorijuntaa tietty on, vaen rupijaako kukkaa syntinen saatana syntikuormaasa lissäeleen, että alakasi enkeliä sihtaamaan. No, ehkä joku terroristi.
***
Siihen kae se on luotettava , että kun maapallo räjähtää niin sehän Pirulla loppuu hommat justiisa. Paskaksi levijää koko maanalanen meininki? Eijoo Pirulla assuinsijjaa ja se kuulusua kuumapaekkaki on kanttuvei.
***
Kah, eihän tulevaesuus oo laenkaa huono. Tosin vielä hiukan hämärä Kyllä se kirkastuu kun siemmassee kirkasta.