KÄYRIÄ!
***
Vääristynyt käsitys vie virstan väärään. Napaa ei näkyvissä, kalottia pukkaa, silimät tummat niinku ja syksyksi se alakaa. Yö jalakaa jomottaa ja kaeken yllä kuu mollottaa. Pimeys tollottaa akkunan takana.
***
Tunturissa tuulee ja kauas näkee ja jos laskee mäkee tullaan alaspäin. Kaikki taas pieninä palasina männyn juurella. Joka kuuseen kurkottaa huomaa olevansa kusessa.  Korona vaanii nurkan takana ja nappaa vanhuksija jokka ei pakkoon pääse.
***
Ei tule ku sanomista kun vain hitaasti hymäjää. Joko kankut paikallaan. Hyvältä tuntuu, kun tunnustelee. Mutta olen syytön enkä ole ottanut tuntumaa. Maski suojaa ja sijasa saakoon.
***
Pöyvät notkuu Tuoretta lihaa. Vihaa havaittu susien kesken. Hampaat irvessä kaatuu huominen päivä ja nahka heitetään nahkurin orsille. Pääsijäinen päästää kiinni olevat ja rajat aukeaa niillle joilla karanteeni päällä.
***
Jumalaton meininki havaittu Hesassa. Apinanraivolla anargistit tuhoaa kaiken mikä on. Kettutytöt jeesaa ja ketuilla on koti hukassa. Susi söi sen...
***
Surulliset silmät katsoo kun ruma runtelee. Kauneus on katsojan silmässä, eikä sitä kukaan ota pois! Mutta annahan olla. Kyllä aika tekee tehtävänsä. Kurttuinen naama haaveilee eilisen iloja. Sievä silijä on kauniimpi kuin rumat kruusaukset. Ugh, olen puhunu!