PARATIISI-
***
Kevennystä arkeen aattelin tänä aamuna pistää kiertoon!
  - Kun olin ensimmäestä kertaa Telluksella reissussa. Siis sillon päevijen alussa sattu monenkaesta. Aatamihan se oli hyvinnii hyvä kaveri. Rippikoulussahhii oltiin samalla luokalla. Aatamihan oli meleko vekkuli sehän söe multa evvääkki.
Minnolin sillon semmosena Pyyttonina. Mukavata seoli katella sieltä ruohonjuuritasolta, mihin päen ne hommat alakasi mennä. Ussein ne jo sillonki meni päen persettä, varsinki Aatulla. Minähän olin muutamaa päevää Aatuva vanahempi, niin mulla oli sitä älynroskaa enempi. Joten harkittin tarkkaan mitä millonki yrittäsin.
Vaen annappa se ollakkata! Sittehän se meni asija semmoselle mylläkälle, että se Eeva retkahti minnuun. Se kun meikälänen oli meleko poeka niissa viihytyshommissa. Aatu taas oli meleko yksioekonen. ja kamalan mustasukkanen.
Paskat sillä mittää sukkija ollu, munasillaan kekkuloetti. Siksikae se Eevahi siihen kyllästy. Aatuhan kinusi Eevaa kaverikseen kun se Eeva viihty paremmin meikäläesen kansa.Eeva kivasti kuttu minua sänkykäärmekseen. Ei siinä mittää. Mukavata oli!  Ei siinä mittää -  kovana siinä sae olla ehtimisseen.
Vaen niinkun tievotus on pelannu ja asija on kerrottu melekoki tarkalleen, niin pikkusen tässä kertaan. Kuten tiijetään siellä oli se hyvän/pahantievonpuu. Sehän Isäntä oli pannu sille käöttörajotuksija immeisille - varmaanni koetelakseen immeisen tottelevaesuutta ?. Meikähän popsi niitä, että poes tieltään. Siksipä vihijasin Eevalle siinä lemmentuiskeessa, että pistäppä Aatu maestelemmaan niitä hetelmijä. Tiijä jos isäntä suuttuu ja Aatu saa lähtöpassin Paratiisistä`?
Aluksihan se Eeva pani hanttiin. Vaen minä sanosin, että empä ennään leekaa siun kanssais. No sehän Eeva pani sitte homman jalalle. Seoraoksethan siitä onki jokkaesen tiijossa. Persiilleenhän se meni koko Paratiisi hommeli. Eevahi alako levitellä sulojesa verhoksi viikunanlehtijä ja muuta rekvisiittaa. Ei palijo naorattanu ennää meikääkää. Korkeintaan vahigonilosta kun Aatu joutu työkomennukselle. Otta hijessä se teki duunija. Vitutus tietysti aena seurana. Meikäläenen pääsi helepolla. Hetelmää naamariin ja sillee. Mikkää ei ahistanu. Eeva kanto tietysti meikälle kaonaa, kun olin sille sen vihijeen antanu. Vaen paskat minä siitä...Joskus tullee katumustaki mieleen. Oli se Paratiisi sentään meleko mukava asustella ja Eeva mukava katella.