...ne vinkuven soettelee. On sitä kyllä mahottomasti tuota enerkijjaa tuolla luonnossa aevan hirvijästi. Sen huomasi eilen iltapäivällä. Kyllä se tuntu että koko rivitalo lähtee kuulennolle. Sese oesikki jo uutisen arvosta kun rivitalo syksysi Veenukseen!

On siinä vissiin tuulimyllyn siivet puörineet meleko votakkaa. Tae eihän ne tohi myrskytuulta hyövyntää. Kääntävät siivet poes tuulesta. Ottasivat ny talteen kun sitton tarijolla.

Miten se lie väheneekö tuulen voema jos siitä ryövätään pikkusen tuulimyllyn siipiin? Siinäpä seos tyhyjän tutkijoekke uutta uurastuskenttää.

On kae se meleko kallista leikkijä tuo tuulimyllyjen kanssa leikkiminen. Heh, illalla töllössaki muuvan professori sano näetä hommija hiekkalaatikkoleikiksi.

Joo tosijaan voemaa oes jos saesi sen kiini. Ja sehän se lienee ongelma kun se tullee pätkissä. Eipä ne palijo taija aorinkopanneelit palijo taija lämmetä pilivisäällä tae talavella.. Eikä myllyn siivet pyöri tyvenellä.

Ytinvoena on tehokasta ja tekniikka kehittyy. Uskon että nuo jätteetki voijaan hyövyntää tulevaisuuvessa,  Tosin se ei tuo energijantuotanto ei oo mun päänsärky. Tulipa vain mieleen. Tavan Taavi on vaen maksaja. -O-13.3.2014