SE ON VAPPUVA...
... väettävät. Tae paremminki on vielä kattelussa - sellasella joka haluvaa Vappua rehevata. Vankasti ollaan vielä huhtikuunpuolella. Leivoset ilimassa ja sillee, jos on satteenvarijo völökissä - silläpä leivosella -. Nuin henkilökohtaseti Vappu ei aeheota meikäläesessä mittää värinöetä. Ei ees viisari värähä, kun vappuviinat on Alkossa ja rahat Kelassa. Törsää siinä sitte.
***
No, punasessa maijossaki on rosentteja ja päähän- tae aenakin päänrakkoon mennee meleko vikkelästi, kuhan pittää lutkuttimen käönnissä. Mitäkö siitä seoraa? Aenaki ilimaherruus on itellä. Varoventtiili rupsaa ja paeneet pyssyy kontiksessa.
***
Viinakaoppaanhan rahattoman on turha vajeltaa. Pitäs olla joku Hursti joka jakasi -parasta ennen - jäläkeiset viinat ilimatteeksi niitä tarvihteville. Luulen että Vironmatkat kokisi inflaation?
Sanovat, että Vappu iliman viinaa on raetis. No, seon aeka looginen selitys. Tosin joellaki Vapuilla voe olla sukurasitusta tae synnynnäestä hapenpuutetta, joka antaa erheellisenkuvan asijan tilasta.
***
Mutta ohan se melekeen selevää, että jos ei Vappu oo vavolla, niin se on iliman. Vavoton taii viivaton Vappu on kuin Tabula Rasa, tyhjä taolu. Vappu ei oo maltanu pysyvä sen aekaa paekallaan, että oes taeteilija kerenny sutasta kuvan.
****
No, eipä se taeteilija siitä lankaonu, vaan sehän kasto pensselijjään ja maalasi Monaliisan. Meleko mukkiin menevä - siitä tuli- muki tosin täotyy olla isohko ja tyhjä. ? Lisäksi asijanhaarojen ollessa levällään kuin Jokisen eväät, yksi Vappu mennee siinä muun harmin ohella. Oesi tietenki hyvinki onnellista jos Vappu kohtaa Onnin - Toivokin käy - ainakin paskalla! Täh!
***
Vappuviuhkat tanassa hyökkää raskaotettu kansa reohaamaan kavulle. Kaajetaan muutama aoto ja otetaan ryyppy. Noijutaan ilimoja ja otetaan ryyppy. Haokutaan hallitus ja otetaan ryyppy. Vejetään naapurija kuonoon ja otetaan ryyppy. Kustaan kavulle - heilutettaan naesille ja otetaan ryyppy. Otetaan rento takakeno ja otetaan ryyppy. Vilikuillaan naesija ja otetaan uusi pullo, narraotettaan ja otetaam...Shamassa huohmataan, hettä shhaatana kun maalima pyörii ja otetaan ryyppy.. Soon yhthä pherkhetetta kun shattaa, sille ryyppyphy. Elä, elä thuu mhulle vhittuileen shaatanan phaskalakho...mhinä onn hova poekha, Elekää viekö ...shumalaota... shaatan vhittu minnoo mittää...shaatan.......PAM! sano putkan ovi!