HAMSTERIT.
***
Hamsperilla on olevinnaan kiirekki, että ei jouvva oekein keskityä siihen olellisseen. Huolimatta valtavista veskipaperivuorista lisää täytyy saaja. Näen ollen tuo harrastustoeminta näenä hektisinä aekoena tuottaa joskus suurtakin synronoentivaikeuttal
***
Hamsterilla on ollu tähän asti  pääharrasteena tietysti pällimmäesenä lonkanveto, mahankasvatus ja naoruharijotukset. Harvemmin toestuvina löylynlyönti ja konijakinjuonti. Kyllä siinä yhelle miehelle touhua riittää... Kaekenkaekkijaan kovvaa mennee - ylleesä mettään- vaen aena sieltä on noustu.
***
LEIPURI on erilinjoillla se leipää leipoi ja rieskoja kaulitsi. Seinäännaulitsi eilisenrippeet. Ei tullut tolkkua limpusta, sillä hiilijalanjälki näkyi mustana limpun pinnassa. Leipuri otti tilanteesta vaarin ja oli piilottanut limppuun hiilareita ja kaloreita ja onneton Onni söi ne. Synti suuri surkija täytti Peräkylän porstuvan. Eipä sinne muuta mahtunut.
***
Eihän se hyvältä paha näytä. Susi se on, ei kissa. Leipuri ei ennemmin ollut sutta tehnyt, mutta tämä tapahtuiki myöhemmin. Pizza sukassa leipuri oli hiljaa ja viljaa leikkasi maajussi, etsien morsianta.
***
Viiden joukosta löytää jos löytää. Yksikin on liikaa paitsi jos piikaa etsii hän. Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot,. Pizzassani pysyn ja kysyn pannaanko? Ei ole hinnankirossa, eikä tehty Virossa. Suomipoika leipoi kakkaran ja katso se oli maukas ja mehevä- Hamsteri tarttui koukkuun.
***
MAMU-pizza on silkkoa täynnä ja yliaika täyttää itaran mahhaa. Eipä vie ohi leivästä kun ei ajattele. Sana ei ruuvaksi rupia, tiesi vanha mies. Otti kuokan ja meni suolle ja katso kohta kultainen vilja aaltoili halmeella. Mutta:Tuli ilta ja hallayö ja pani kontallaan vihannanviljan . Pani puolet petäjäistäkin. Kummasti maistui kun vetasi roppaa päälle.
***
Joukolla tyhmyys tiivistetty ja kiitetty olkoon hän ken sai emannän ja antaa pitkät koko seurakunnalle. Lyhyt-tavarakaupassa myydään vain lyhythihaista paitaa. Ja pitkälle pötkii maratoonari , mutta leipuri vain leipoo ja yön hellä siipi laskeutuu hamsterin  päälle-