smileytässä taas toevottelen. Komijasti mennee. Silimä on kirkkaana eikä mittää pahempia kivistyksijäkkää oo. Otin äskön nimittäen kivuntappamistapletin. Kyllä ne vähäksi aekaa aottaa. Vaevojahan ne ei poesta mutta tuntemuksija vähentää. No, tiijän monella on niin vaekijaa, ettei kovatkaa myrkyt tepsi. Moninaeset on kipujenkirjot.
smileyLoppijaenenkihan seon tännään. Ne pyhät on pijetty ja alakaa totinen arki. Vaen kansanevustajat vettää täyvellä palakalla viihteenpuolella. Taes olla helemikuun alussa työhönkäsky? Ilimanko sinne on niin kova hinku päästä. Mutta harvat on valitut, eikä valintaan oo aena häävit vaatimukset. Riittää kun on jossakin humpuukihommassa on saanu näkyvyyttä. Moni kansanevustaja on kyselytunnillaki pihalla kuin lintulauta. Torkkuu penkillään pöllästynneen näkösena ja kuittaa siitä mojovat korvaukset. Totta kai evuskunnan ulukopuolella evustaja onki sitte olevinaan  ajatusten Tonava ja tievon isä/äeti.
angryNythän tuo homma taas juokalehti semmosiin urriin joehin ei pitäsi sortuva, mutta kun jottae tullee sormenpäehin, se vuotaa tuohon näppäemiin ja tulos näkkyy ruutussa epätoevottavana törkynä. Vaen siitähän ei passaa ottaa ohojetta. Siinä käö äkkijä väärin, Ruutu pyssyy tyhyjänä ja höpötysblogi neitseellisen koskemattomana. Asijoijen näen ollen - Käötävällä etteenpäen!
smileyParasta ajatella vaen positiiviseti ja työntää se raskaampi ja musta tavara nurkan taakse piiloon, joutas hauvata koko roska , unohatta haotauspaekka ja naottija kevyvestä olosta. Vaen kuten jo tuli tojettua, on loppijaenen ja kaekki pittää lopettaa justiisa. Jotta kaekki kävisi toeveijen mukkaan niin lopetettaan hyvän sään aekana. Vielä siitä myräkkäki nousee? -O-