smileyoliko se talavipäevänseisaos. Huomennakohan se lienee? Seon päevä sitte lyhimmilään. Kaksi pimijää vastakkaen. Sittehän sitä aletaan ponnistella kohti valua - taas kerran. Toki siinä kerkijää olla montaki mutkaa matkassa ennen ko on valuva piisalle asti - sitä luonnollista. Tuota keinovaluva jopa valosaastetta ilimenee näen joulun aekana maesemassa. On vilikkuvaa ja tasasta valua On värikästä ja kirkasta. Jos lie mustaaki  vaen sei näö.
smileyNyhhän seon rosvoellaki kulta-aekaa kun saavat totteottaa niitä pimmeyven töetään. Keikkaa piisaa pirusti ja apajat on rököllään tavaraa ja aena sen rahanipunki saattaa jostae löytämään. Neon nuo rosvot ja kelemit semmosija vekkuleita ettei ne siejä päevänvalua. Ei silti. Meleko pimijää lienee rosvon  pään sisässäki. Ei siellä palijo järijenvalo loesta eikä toesen immeisen kunnijoetus ja arvostus. Se oma otu on etukeolassa. Muu onki vähempiarvosta.
smileyMonenmoesta Heitemanniahan sitä on liikenteessä näen jouluntietämissä. Kaekki eijoo sitä miltä näöttää. EI oo immeinen sen jalostuneempi joulunakkaa.Ei ainakaa paatuneet psygopaatit jokka ovat tasasia luonteeltaan - aena vihasia! Vaen mitäpä näestä, sano se entinenkin trenki kun täetä laski. Miksi se semmosta lie teheny sitä ei asijakirijat kerro eikä perimätietokaa anna siihen vastausta. Onko vastaos sitte tuommoseen tarpeen siitä voetasiin keskustella, mutta pitäs suorittää suuret tutkimukset ja asetella komitejoeta asijan tiimoella. Tuskin ite se renki ei oo ennää kuultavana, mutta oesko asijakirijoehin jääny merkintää. Otappa näestä selevää ja tee johtopäätöksijä jos vaen on olemassa aevotoemintaa. Aevan iisi juttuhan tuo ei oo. Siinä onki pähkinää purtavaksi. Vähä jos pistää eholle niin siitä saa itekuki repijä tarpeesa mukkaan.
smileyTikusta tuossa asijaa, tae paremminki täestä.Vaen välijäkö sillä kun ei ota vakavasti. Vakavampi asja on tämä ankara ilimasto. Se pistää immeisen nöyräksi kun jäenen pohojonen puhaltaa ja pakkanen on -20 alapuolella. Siinä saattaa naama älijähtää jäähän ja pahimmassa tappaoksessa voe henkiki olla katkolla. Niin kun se varmaan tässä pyhijen aekana monilla on. Vaen kohtaluuvaan kohti itekuki koetetaan raahustaa. Ny tikitaali näöttää -16.1 Taetaa olla kuitenki laohtumaan päen kun on muutama pykälä laohempaa ku aamulla. Huomenna taas palataan asiaan jos sormet sulana pyssyy. -O-