votakkata tämä ajankuluminen , että eipä taho perässä pysyä. Hätäjälin yhen viikon saa kunnijalla kulutettua kun jo hanakkana ollaan uuven viikon reonaa jyrsimässä. Taas pittää turvautuva laolun tekijään. Maanantae ei mittää, tiistae ei mittää... Joten mittää maeta mullistavia eijoo tievossa. No, miksi pitäsi olla. Parempi sievä silijä kuin turhat kruusaukset. Arki assuu keskellämme. Harvemmin juhla saa jalan sijaa jos silloinkaan. Lentsunpoekanenkin meinaa pittää pihteissään. Henkijä ahistaa ja räkä kirnuvaa kurkussa.

No, kaekkihan kuuluu kuvijoehin, että eipä nuista suurempaa numeruva kannata alkaa värkkäämään. Silimät sepposelällään vaen tolijottaa mitä huominen tuo tullessaa. Usseinhan se raahaa mukanaan laskuva ja muuta alamäkiä, vaen niitä selevitellessä viikot vierii ja ajanviisari kiertää ympyrääsä. Jos rahat riittää. Jos mennee miinukselle, seon nakattava hampaat naolaan.

On kumminki yksi harmi joka tuottaa tuskaa se on tämä Vuojatus. Myötääsä se on semmosessa tilassa, ettei ota postauksija vastaan, kommentoentija ei joo sallinu monneen viikkoon ja onpa pyyhkässy entisetki kommentit taivaan tuuliin. Kategoriatkin, joista pääsi tutkimaan entisijä postauksia lajiteltuna eri nimikkeisiin, on häipynyt. Toki vanhatkin jutut on blogissa tallella, mutta linkkijä ei niihin ole. Olen ottanut yhteyttä ylläpitoonkin, mutta eihän ne etes vastaa.

No, eipä nää mun tarinat oo niin merkittäviä, että kantsii suurta halloota nostaa. Kuhan ny postaelee - mitä postaelee. Onhan ne näyvissä nämä uusimmat. Harmittaa vaan se että arkiston käyttö ei onnaa. Pittää oottaa kärsivällisesti jospa ne vielä saa homman hoijetuksi. Nyt se on varmaan jossaen vaeheessa koska luppaavat asijoijen etistyvän.

Maaliskuu jatkuu pakkasen merkeissä. -13.5  näyttää mittari vaikka taivasta peittää paksu pilvi. Hyvä on hiihtäjän hiihellä jos on sukset ja monot ja hiihtohaluja. Saa suksesttomat tyytyä aurattuihin teihin ja kulukija aurattuja teitä ja katuviertä pitkin. Suksilla suihkii mutkat suoriksi ja linnuntietä perille.Tosin linnulla ei oo suksija mutta onpa siivet ja siivet kantaa jos jaksaa räpyttää.

Vaen pistetään taas pillit pussiin ja pussinsuu kiinni, kunnes tulee pakottava tarve avata pussinsuu ja voi katella mitä pussiin on kertyny vae eikö sitäkää. Tsau! -O-