PARATIISI
***
Tuleva myrskykö vaekuttannee kun joka paekkaa nykkii jareppii ja kramppaa. Ei ietiäkkää että nukkua voisi. Tavallisesti tabu auttaa, mutta ny ei vaikuta mittää. Jospa se raohottuu kun kylläsä saa.
***
Tullee mieleen että meleko heikoella on immeinen jos vakavan rempan saa.Siinei aota rahakaa No ehkä paremmat lääkkeet saa, köyhällä seon  vaen sietäminen. Kyllä seon immeisen halut moninaeset. Mikkää ei riitä.Pittää olla mahoton palakka tai eläke. Kaohija halloo nousee siitä jos naapuri saa eoronkaa enempi! Eikö siittä paremminki pitäs huolta kantaa kun se kanssakonttaaja saa tuhansia vähempi.
***
Seon yhtä perkelettä, että semmonen joka on ikäsä ollunna lihapatojen ääressä, vielä eläkkeelläki kuittaavat moninkertaset ettuuvet. verrattuna "minävaivasiin" ;Kyllä se loppusuoralla pitäs tulla sama suumma kouraan, - tasa-arvon takija
****
Sitä saa ihimetellä mihin sitä rahhaa ennään tarvittee kun raja ylittyy? Perikunnille riijeltäväksi ja ökyhautajaisiin? Muistutuksena kumminki - ei siitä ite pääse naottiin. No kukapa siitä on palannu kertomaan?
***
Voes olla hyväki systeemi, että jokkaenen pääsisi tietyssä ijässä paratiisimaeseen ympäsistöön. Kellää ei oes eläkkeitä eikä kuluja. Kaekiille sama auvvoenen olotila. Kuin velijet keskenään iskis tarinata. Kellää ei oes velekoja eikä rahoja, Yhteiskunta huolehtisi ikääntyneen sitte viimeseen sijotuspaikkaansa.Hyviä unija teille joeta ei vaevat visko. <3 <3