... kukkaa huomannu. Tae paremminnii visijoenu kuinka kävisi JOS alakas tulikivejä ropottaa taevaasta haetolle asti. Niin kun ne sannoo siellä Sotomassa teheneen.Tuli mieleen kun töllössä sano kiinalaesta avaruusromuva lähiaekoena sattaa maaham.
***
Kyllä nöyrästi siinä kovempiki sälli pyöräöttäs takkija ja kasvonsa loes ylös taevaaseen. Huutajen syntijään anteeksi ja moettiin  ihtijään kelevottomaksi  kulukijaksi. Saattaspa siinä Lusifeerustaki moettija ja piruva! Hyvässä  lykyssä siinä voesi viesti mennä perille ja käyvä hyvästi. Tae pahassa lykyssä  - niinku Lootin akalle!
***
Tokihan sitä on oltu kuumis paikos. Sitähän oltiin Syvärillä ja Kollaalla. Ja palavisaona oli kamalan kuuma. Että kun sattu oekija keskitys niin Isämeitäähän me poijat lakrateltiin, ja niin pelastus tuli. Eli ohi meni! Luotit vinkuven lentelivät...
***
 Että heitetäämpä se joutava uhuaminen ja noyrrytään! Ollaan jottae opittu. Vaekka ei niin neroja ollakkaa. Tosin se pittää muistaa, että tavallisen kovija poekija oltiin. Ei tullu sääli mieleen vaekka naapurija paleli niin pirusti. Muuta kun nappi ottaan ja hyvästi!
***
Sehän kuulema immeinen pellaa olevan tilanteen mukkaan. Kun on raoha maassa ja ihimisillä on hyvä tahto, niin sitä saattaa äetyvä uhuvammaan ylikierroksilla. Ollaan niin kovvaa poekaa, mutta annahan olla jos on tosi kysymyksessä niin tippa tullee linssiin ja kuset housuun.
*****
Polovillaan könyten huuvetaan enkeleitä pelastustoemiin! Vaen eipä se huuto kuulu - vae kuuluuko? Emminä tiijä ku ei oo tullu semmosta tilannetta. Eihän tuota tiijä millon se kohille sattuu. Voe kae se olla lähelläki? Mikä nämä tietää?