Seon sitä helluntaeta eikä hellusta tietuva. Vae täöttääkö kriteerin tuo vaki? Kehenosti se jaksaa mennä. Toesaalta onhan tuohon tottunu. Helluthan tahtoo, mitä oon kuullu, tulla hintoehisa? Liekkö perrää?
***
No, mitäpä se on välijä kun ei semmusesta oo välijäkkää. Ihan hellutta pärijevvää. Varsinnii kun raapasi tuon ilimaston kolijaksi. 6 + näöttää. Pittääki olla kuuma heili joka vaehtolämpösen äijän pitäsi käöttökuntosena.
***
Villatikkurija saa aevan niskaasa katella, että jotenkikkaa säelysi toeminnot, vaekka vaen verkkaesesti. Toevon mukkaan ei jämähä kokonaan.
***
Voe mahoton millasta mekkalata ja siunaamista sitä kuulu kun oli muutama notkijampi päevä. Oekein sähköenen tievotusvälineistö oli valijastettu tievottammaan, että kun on muka kuuma ja huomenna kuumempi.
***
 Ihimeteltiin jo tokko valakoihonen mahtaa kestää kaohijaa hellettä. Innokkaemmat lienee jo suunittellu muuttuva mannerjäätiköelle pinkkiviiniksi.
***
Eiköhän tuo tuu nyt välipää siihenki buumiin.Tae sitte raaka kylymyys jumittaa aatokset.
***
Noo. sitä Helluntaeta, ite kullekki. Se pitäs päevänki helottaa, vaen ei helota ei. Taetaaki tulla sajekesä. Vaekka linnut kuinka kuksiit? No otetaan vastaan mitä on tarijolla. MOE! -O-‎24.‎5.‎2015