NARISTEN avautuu jälleen löpinäluukku. Joulu uhkaavan lähellä ja lahjaton äijän käppänä suoltaa sanoja huolettomasti. Annan mitä voin. Riittääkö se? Onko välii.voisi kysäistä. Kuitenkin - kukaan ei vastaa.Mykkänä seisoo totiset pojat!
***
 NETTI täynnään joutilaita sanoja joita punon yhteen mielivaltaisessa järjestyksessä. Totta kai häpeillen painan lähetysnappia. Mutta eihän tuo haittaa. Hullutella saa kun se on tietossa. Moni kokee myötähäpijää, mutta sana kun on vapaa annetaan sen hyppiä sinne jopa tänne!
***
VASTAUS  hukassa jälleen ja tälleen peli poikki. Ja jäniksiä loikki arkana asemelle.Suuret on sillat pienien purojen yli. Laskelmavirhe?
Aasinsiltoja rakenteilla rotkojen yli antaakseen sanalle jalansijaa. Suuressa maalimassa rupeli pyörii ja usseimmiten vastapäivään.
***
 LOPUN enteet ilmassa ja petoninpalaset narskuu rattaissa. Elämä on murhaa ja turhaan sitä ikövöi. Turhia tunnelmia kasvaa karussa ympäristössä.
***
 NÄÄS löin vetoa vielä sen verran , että kerran nousee idästä aurinko. Sitten iskee kaamos ja pitkä yö, jos asun Utsjojella. Mutta en kumminkaan!
***
KAMALA kaamos leviää huoltemme yli. Ei sinne päivä paista ei kumota kuu. Vain käypi suu, josta ei tule loppua oleman. Pegasoksen rattailla keikkuu eiliset päivät ja kärryltä tippuvat enot veneisiin, jossa he eivät leposijaansa löydä.
***
TUONELANvirralla tungosta eikä lautalla ole vapaita paikkoja. Terveet tavat tuo tyytyväisen mielen ja pitkän elämän. Onko se tarpeeksi: Sepä on niin kuin sen kokee!. Sokee näkevää taluttaa, eikä löydä perille. Verille on raavittu kutiseva kurkku...Näin se menee!-O-‎11.9.2014