UHKAKUVA!
***
Huomenta! Sehän on tätä, syksy saapuu ennen kun kesä on alkanutkaan. Hättäesimmät pannee kesäsen kevyttä ylle ja sitte saerastuu lentsuun js pottee koko mahoollisen kesän.
***
SEHÄN näötästää että Kesää turhaa voonata. . Vilvoittava pohjoisentuuli puhaltelee, saaden ihmiset tuntemaan kesän ihanuutta. Kesäisesti virtuaalipakkanen paukkuu nurkissa, mutta sisällä on ihanaa kääriytyä kesäisiin suoja-asusteisiin.
**
Aurauskalusto on hälytys valmiina ja nastarengasliikkeet ovat valmiina pistämään piikkikiekkoja kaaran alle.
Jääkarhuja käyskelee eloonsa tyytyväisenä kylänraitilla. Pakastettua tavaraa on syötävissä joka tarpeeseensa.Kylymästä täristen immeinen kattoo tihkusatteista taevasta.
***
Pakastekasvista työntää maasta esiin käärepahvit rutisteh ja pakasteseitä uiskentelee pohjanlahden hyisissä kuohuissa. Titanikit törmäelee jäävuoriin ja käjet kohomeessa kakarat tahtoo jäätelyvä.
***
Pakkanen panee raivokkaasti ja kesä saa täyvven tyyvytyksen.Ja pakkasen jäykistämät elimet on terästä.Tuleva pakkaskesä on varmisttettu.
***
Helteinen pakkaskesä on siis tulollaan. Etsikäämme kaikki mahdolliset härvelit esiin joista on mahdollista saada henkäys lämpöä,
***
Eipä tässä tähellistä koettakaa tareta. Kyllä se siitä taas tulee leuto talvi