POMMINTEKIJÄ
**
Laohat tuulet puhaltaa. Vielä on kesää jälellä. Politiikassa on riihet puitu ja yllättäen sato on parempi mitä kesllä näötti. Oppositijova se tietty vituttaa !!!!!Se on ikiman vastuuta heleppo aokua päätään
***
Millon täällä maalimassa muka on jottae yhteishenkijä ollu? Ukkija ja mummaa jokka ovat koettanneet laolaa toesesa suohon. Kuitenkaa siinä onnistumatta. Tarpeeksi ku on alakanu tympiin niin kaveri kylymäksi ja ite kaltereijen taa.
***
Väenämöenenki koitti laolamalla sen Joukon? Vae onnistuko? Mitästä helevetin hulluva. Oli liijan löperöt laolut?Ja miten mullon muistikuva, että Väeski sae sen Aenon hukuttammaan ihtesä. En oo varma ku en oo ikkää Kalevallaa lukenu -Kalevaa toki.
***
Tuon pommmintekijän iteja on hyvinki arveluttava. Siitä vaen ehtimmään sopivaa saehopaekkaa. Reppu täönnään tynämenttijä. Kattos vaen ettei muita oo lähiettäesyyvellä. Eipähän pitkään oo syyttömijä saattamassa sinne mistä ei palluulippua oo.
***
Moni on käsittäny tuon tiputtelun päen persettä. Nythän ei tiputella vaen seon yhtä lorinnaa - pelit ja vehkeet on sitä luokkaa, että tulosta syntyy- Riittäsi vaen janoset-
***
Joka panimo porisee ja tuotokset moninkertastuu ja puluputus käö rokkatorvessa kun tuhotaan lissääntynneen tuotoksen tuoma markkinahäeriö. Vero ei häerihe kilipaelukykyvä ja prosenteissa löytyy.
***
Pentele vettä kohta on jo kahalata asti. Kohta suattoo ottaa lunta tuppaan ja jää vielä uloski. Ja pakkasen jämmäöttää että kusi kaarelle jiätyy. Kyllä seon kaohijjaa tämä immeisen elämä. Perkele vituttaaki niin perkelleesti ettei meinova housuihisa mahtuva. Psori on perseestä! Vaen seon tätä.