Helteet tuli oli ja meni, sanovat, vaurioita jättämätta, tilalle jäi vaan kaipuu! Hamaslääkäriki pysyy asijassa - pysyy suussa, ei pyri syventään työmaataan. Kielenpäällä teutaroi tolokusti
***
Naapuri on varmaan taiteilija kun se niin hartaasti puhuu juomisesta ja viinasta. Ja pienessä hutikassa pääsee korkeuksiin joita ei maalaispoika tajua.
***
Tää ny meni asijattomaksi naapurin ylistykseksi. Mutta tämmöstä oli ny putkessa. Pakko oli puhaltaa röörit auki.
***
Eipähän sitä miekää ku tarpehen mukkaan. Seon näellä vuosin yritettävä olla vähä mielinkielin kaekkija kohtaan. Lipastava tuolta ja nuolastava täältä. Kaverria riittää ja - takkaapuhujjaa.
***
Vaen vitunko vällii silläkkää on kuhan häntä aena päevän selevittee ja uutta ahanehtii. Näen se markkinatallous voe hyvin ja kaekkijalla kuulluu eoron kilinnää ja murheellisten lauluja.
***
Voehan viideman. Pittää ihimetellä noeta maaliman mahtimiehijä Jatkuvaa rähinää ja uhitteluva , ajan kysymys kuka ensiksi lavasee...<kehenolta näötastää. . Kyllä nämmon nähty.
***
Asijassa kuuventeen.Kyllä kae siellä rikkaella on setelirahasta tapetitkii. Vuan ei niitä köyhille anneta-kele. Eipähän se köyhä osova rahhoo poijittaa. Pannee turhuuteen ja muuhun joutavaan, hyvviin juomiin ja ilosiin naisiin.
***
Mitä pirrua noeta surree kyläkouluja ja autijoeta taloja? Luulis että taijuu sen. Kun eijoo oppiaeta on kouluki tarpeeton. Suurilla ikäluokilla koulut käöty ja opit saatu. Romuuttaa joutaa koulut ja kirkot? Ja kaikki yli-ikäset! Näen on! Helle saasysteemit sekasi. zriittää jo1