tässä toevottelen itte kullekki elämän varsitietä raahustavalle. Siinei nykyvempaemet palijo aota. Se 24h sitä on joka ikisen elävän kulutettava siinä tahissa kuin luonto määrää. Ei kummenna asijaa oli taevas sekkeessä tae pilivessä, oli rikas tae köyhä niin samat välttämättömyyvet vaanii ihimistä. Näen on aena ollu ja varmaan tullee aena olemaan. 

Kato kehenuva kun meinaa siepata julistuksen puolelle. No, haetanneeko?Vaen välliin sitton luotava katsova silimä ympärilleen ja hoksittava josko maalima oesi jotenki muuttunu. Onhan se toki erilaesta ellää nykyajassa kuin jossaki kivikauvvessa. Helepolla päässee nykyvään. Eipä tarvihe juuri rehkijä pittääkseen elonliekkiä yllä.Ja pierukonneistuva. 

Ai, tuostapa pukkasi mieleen jotta varmaan monella muullaki mahassa on kaasutehas? Mettaanija syntyy niin että maha meinaa haleta. Helepotusta ei tuu kummastakkaan päästä. On vaen vietävän paha olo. Kaasu on kae mahassa siellä massaan sittoutuneena eikä pääse vappaotummaan luonnollista reittijä. Mulla se onki vaevannu koko vähäsen ikäni.

No, kun hätä on suurin on Big Brothers lähellä. Iso Veli valvoo ja tietään. Hänpä minulle minulle vihjasi, että Tr, Tolosen BERBERIN tapu auttaa. Se on luontaistuote ja tosiaan toimii. Eipä enää juuri ähky vaivaa, perse soettelee komijasti ja sehan on sulosoentuva kärsivälle immeiselle. Mikä aotuus onkaan päästellä kaasuva. YLIVIISAATHAN ne työntää jöötiä housuun. Helepottanneeko seki? Ainaki tullee housupyykkijä ja tuskin kovin mukavaa on istuva paskasa päällä linija-autossa. Tosin voe ongelman muovostaa piipertäjät, juuri nuo yliviisaat kettutytöt.  jokka joka puolella vaanii listiäkseen piereskelevän olion! Uhka vaanii kaikkia mettaania päästeleviä luontokappaleita, muka ilimasto lämpenee! Perkuuti! Haetanneeko tuo jos muutaman pykälän petrautuisi. Ei se oo niin herkkuva palella.

Sepä lipsahtiki sää puolelle joten tievotettaan, että Kempeleessä kylymää -16.2 on tikitaaissa lukema. +21.5 on sisällä. Hyvin tarkenee. Kohtapa se aorinko kurkistaa kuumalla katseellaan ja immeisen olo on palijoki siejettävämpää. Eipä tässä tuu muuta mieleen. Huommenna voijaan porista lissää jos Luoja suo, eikä sormet tönköty! -O-