... vaekka ihimeitä tapahtuu jos sattuu jonnii sattuman kaotta saamaan laoluvettä. Enti vanahaan nehän muutteli vettä viiniksi. No kukapa se jaksaa viininlitkua särpää. Vaen mistäpä sitä lehemättömälle voeta ja rahattomalle viinaa.

Seon melekeesä meikäläesen kuviteltava olevasa päessään. Onni onnettomuuvessa on että tuo syntymähumala on aeka vankka. Naorattaa vaekka eijoo aehettakkaa.

Tae tietennihhää tuota naorunaehetta löytyy kun kuuntellee uutissija. Suuret herrat töpeksii  ja sitte kirkkaen otsin vyöryttää syitä alempijen päälle.Sen tempun ossaa tämä muka uusi voemaki. Tämäpä persu.

Kyllä politiikokot ei taija ellää arkirejalismija. Kammijoessaan näkevät paenajaesija ja herättyvvään rientävät kansalle kertoon, että voe hirvijä ja voe jänistä!!!

Palijo muutaki hupija ja mielenkevennystä sitä tapovaa tuota elonpolokuva kompuroijessaan. Jos ei satu tuiskahtaan nokalleen niin pätkähtää perseelleen. Ja voe sitä lähheisten ja naapurijen riemuva.

Eläppä sitte tämmösessä maalimassa. Kaekki on hivuskarvan varassa jos senkää. Ohan tuo kestäny! Sitä ei tiiä minkä aekaa. No välijäkö silläkää.-O-4.5.2014