KUMARASSA!
***
Huomenta kamut jotka kuumuuven takija etsitte kylymää kyytiiä. Pää kylymänä - jalat ilimassa löytää helepotuusta. Kikkuinen asenne saa aevot kiehummaan! Jääpuikko persijeen antaa helepotusta.
***
Ajan raskas taakka painaa ikeenä hartijoita. Mutta ei välitetä, eihän Villekään. Tiukka mutru ...ja etiäpäen. Tuskin muista jälkeen jäin? Kevät kaikein muuttaa voi . vai voiko? Vai joko syssyllä.?
***
Sanat omiksi ja välit vieraalle.Muistiluu koirille ja lihat sankoon. Kyllä se joku kyttyrät korjaa jos vikaa löytyy ja antaa armon käydä oikeudesta. Vaenajalle sakot!
***
Pahimmillaan verukkeet lakkaa lepattamasta ja onnistunut läpikäynti vie harmaan kiven sisälle, jossa ei ulospääsyä ole. Mä orjas oon ja orjaksesi jään, jos ensinkään näkyy valoa pimeydessä.
***
Nattaset nauraa pimeyden töille ja öille on selvä tilaus.. Suuressa tuskassa talonmies merkittee velat saataviksi eikä koe omantunnon tuskaa. Viivan alla riittää suureenkin suunnitelmaan.
***
Tilikirja täynnä ja eurot pyörii. Kiinni ei saa! Tilaanko taksin vain ollaanko kaksin ja Piru kolmantena pyöränä joka on vailla ilmaa. Huoku loppunut ja pilven päällä henki kulkee.Pärijätkää.