PIENI IMMEINEN EI TIIÄ.
---------------
Mitä ne Jumalat värkkejjää sen pään menoksi. Sitä joutuu monesti ihimettelleen jotta mahtaa se olla meleko kinkkiset paekat joka päevälle laatija voesko tuota sanua - työlistat. Pittää vahtija jokasen ajatuksettii. Niihän ne sannoo, että ajatuski on syntijä, siis jos ajattellee syntisiä. Mahtaa siinä olla kirijaaminen .
***
Miten se lie sitte tuolla toesella osastolla. Liekkö siellä akenttija liikenteessä muistivihonkansa ja kynä kovana merkkää hyvät työt muistiin. Jokkaenen suurempi laopeuvventeko tietää loppusijotuspekassa astetta lissää kuummuutta?
***
Kyllä siinä on pieni immeinen hutakassa kun ei pysty kaekistellen ratkasseen mitenkä millonkin tekkee? Kyllä minusta homma mennee pikkumaesuuksiin, että jo ajatuksijaki aletaan seolua? Jospa infossa on tullunna jokkii väärinkäsitys? Tae piru nämä tietää. Seon niin vaekijaa ellää Jumalijen mieliksi.
***
Pirustahan se on sitä riemullisempaa mitä riettaampaa on meininki..Onkahan siellä alakerran pannussa piisaa. Liikaaki. Pirun paene astijako lienee siellä Haetissä halennu ?.Mikä tämän systeemin tajunnee Kahen tulen välissähän tässä ihimispolonen koettaa kilivotella. Ei yhtää ihime jos toesinnaan mennee höpsikseksi. Niin ku tänä aamunaki - ja ylleesä. Näellä kumminki mennään. Kuhan itellä on kivaa...