...kun on isänpäevä ja sunnuntae on joutava päevä tuhulata syvälle hyökkäävään tutkimukseen.  Ajattelin nostaa kissan pöyvvälle ja tutkija juurtajaksaen mitä se on syönyt, vae onko yheksän hengen voemalla kiuvvottanu hengissä. Tosin seon tärkeintä että elämänliekki lepattaa, mutta ei sille oo jatkumua iliman polttoaenetta'.
***
NÄETÄ pohtijessa loen katseen ympäristöön mutta en nähnyt hännäpätäkään ko. elävästä. Vaevun pohtimaan syytä moiseen niin heräsin totijammaan, ettei kissaa oo tässä ruokakunnassa näkyny kahteen vuosikymmeneen. Nosteleppa siinä olematonta pöyvälle.
***
KONSTITHAN ei oo kaokana kun hätä on kintereillä. Kissan puuttuessa voi toiminnon suorittaa virtuaalisti. Siisti ja tuskaton homma. Etitään vaen pehemonen sohovan nurkka ja siihen pötkähettään. Silimäluukut vaen tiukasti kiinni ja ajattelukonneisto luomaan kissankuvia mielikuvien valakokankaalle
***
EIPÄ aekaakaa kun  komija kolli alako hahamottua kuin tyhyjästä. Liekkö ryöttä ollu vihanen kun korviin kuulu äkästä sähinää. Paekallistin kuitenkin ilimiön äkkijä töllön luonto-ohjelmaan jossa naarasleijona sähisi urokselle. Oliko metkut mielessään. Empä jääny pitempään, vaan jatkoin sitä kissan nostamista.
***
SEPÄ valamistuki äkisti Varmaan oesikki haastetta nostaa moenen jättiläenen olemattomalle pöyvälle. Visioin itteni puuhommiin. Äkkijäkös siinä kauaa mennee kun rutasee vankän pöyvvän joka kestää vaekka tiikerikissan. Tiikeriin en kumminkaa kajuva. Pöyvällehän pitää nostaa nimenomaan kissa.

***
SEORASIN touhua ikkään kuin ruumiistani irronneena. Seon nättihomma. Tahtohan siirtää kuulema vaekka vuorija saatikka henkimaaliman henkijä. Nätistihän pojalla höylä pysy käsissä vaekkei ollukkaa henki kotona. Sieluttomana touhu oli ronskija, semmosta poekki ja halaki meininkiä!
***
LOPETAN tältä aamulta raporttini tähän. Käö hengen päälle irrotella ittesä lentää räpiköemään. Vaen siinä se usko vahavistuus ja raoha saa sijasa. Huommisaamuna voisin jatkaa raporttija ja kertuva kiertelemättä mitä sitten seurasi, vai eikö homma onnistunut. MOE!-O-10.11.2013