...muisti pittää paekkaasa ja luonnonmerkit sen sannoo, niin nyhhän pitäsi olla niitä laskijaesen aekoja?. Vaen sitäpä tässä ei oekein tiijä mitä ennää laskija.

Kaekki alakaa olla minimitasuva. Rohooviili on tässä vuosijensaatossa luiskahtanu miinuksen puolelle. Miinusta näöttää imakohhii ja miinusta koko savotta. Käekki käörät näöttää lattujaa kohti. Punanen vitutuskäörä sentään mennee kohta katosta läpi.

Mitempä siinä ennää mittää laskis. No, paenuva saes laskija. Vaen toesakseen, jos appeen laatu laskee, niin tuntusi että läskivarantoonkin tullee pitkä miinus.Pittääpä ottaa seorantaan mitä sillä rintamalla tapahtuu.

Kyllä saes tämmöset laskijaespäevät survua sinne surullisen kuulusaan hanuriin. Sielläpä menisi ilosanomana kaekelle kansalle joka raskaotettu on.Ja itestäänhän on selevää että paenovoema vettää persettä maatavasten. Vaen ku aena on ollu matala rohoviili niin eipä sitä korkijalta tipu.

Heleppuva se oli sillon kun kuulu nostoväkkeen. Mikkää ei paenanu, tae aenakkaa tuntunu paenavan höyhentä enempää. Nyt höyhenki on lyijynraskas jos semmonen sattuu tipahtaan varvasniveliin päälle. Kehitys kehittyy joka alalla.

Kovat on ajat, mutta pehemijät on pojat, keskimääräsesti valtakunnassa kaekki on hyvin. Tosin joutuu useinkin iteltään kysymään. Onko sittekään? Vastaosta ei joo annettu. Sitä ootellessa Hyvvää Päevää! -O- 17.2.2014