smileyseon pahin takana. Joulu lusittuna, kun vielä sen uuvenvuojen paokuttelun kestäsi, niin sitähän mennä lotkottellee iliman suurempija häerijöetä pitkälle kevvääseen. Seki vielä kun joka aamu on valosampaa ja ehkä se arskaki joskus naamaasa näöttää. Nythän seon niin allaalla, että korkeimmillaani pikkusen kurkkii taevaanrannan takkaa, jos ei oo pilivessä. Pakkanenki on kuollu meleko vähhiin. -8.4 näöttää mittari- Yöllä on tullunna lunta taas lissää. Se pannee monen kolamiehen kirvaamaan ja huokaelemmaan joka aamusta lumisouvvija. Alakuvahan se on ja seon hyvä että urkoettijat saavat arpeettija .
smileyEijoo vielä tullu silimiteltyvä aamun uutisia . Liekkö miten pellit rytisseet.Varmaan kaekki aenekset jopa ketjukolariin on saapuvilla. Se kun suomalaeselle talavi tullee aena yllätyksenä. Kesärenkaella luistellaan toesten etteen ja siinäpä se sitte on soppa keitettynä.Ei silti sattuuhan siellä tien päällä kaekenlaesta, vaekka kaekki varusteet oesi vimpan päälle. Sattuu joku oekosuluku tae muu kämmi. Ei se tarvii kun huonua tuurija lisäksi niin seoraosta syntyy - jos on syntyäkseen.
smileyVae eikae siinä kun katellaan mihin päen tämä  maalima suunnistaa. Koetetaan pysyvä kyytissä vaekka vaohti on julumaa. Tukka putkella tässä ärijänteessä itekuki koettaa kilivotella, ettei luule jääväsä joukosta niin ku se entinen mustalaespoeka joka sattu näkkeen pahhaa unta. Ei se oo heleppuva Mannellakkaa.Keplottelemista päevästä toeseen, joputtomassa päevijen virrassa. Vae eiköhän se ensi vuonnaki maa vejä puoleesa ettei kukkaa putua kyytistä ja jää harhaelemmaan avaruuteen kuin joku helevetin sputnikki! -O-