Veden kestävällä Nokialasella Tuomo mulle tämän tiedotteen lähetti. Pyyteli vielä Aulista hommaamaan rahaa sinne Sveitsinpankkiin(eurot ei vielä kelpaa) tai sitten suoraan jonkun huoran tilille.
***
Kuten suurta sääliä tuntien muistamme, Sankarimme(Tuomo) jäi sinne uima-(kusi)altaaseen ihmettelemään.....mistä se piika pissii??? (selityksenä: Tuomo on nuorimies, eikä ole piikoja tavannu, niin on kuulopuheiden varassa!) Koska se asia ei ollut niin relevantti, hän työnsi sen ajatustensa sivuraiteelle ja alkoi keskittyä päivänpolttavaan asiaan. Hän luo epätoivoisen katseen altaan reunalle.
Yksi sinitakki on heittämässä sinistä takkiaan ja kiinnittää kellukkeita käsivarsiinsa, joka viittaa siihen että kundi ei ole uimataitonen.
Tuomolla juoksee silmien ohitse, koko eletty elämä , ensimmäisestä tissinimaisusta viimeseen panoon......joka tapahtui Sveitsinpankin tiskillä. Partnerina oli vanhanpuoleinen hyvälihainen toista sukupuolta oleva henkilö. Maksuvälineenä käytettiin MK-projektin tukimarkkoja, (Siitä vielä puhútaan) runsaanlaisesti.
Tuomo ei meinaa millään päästä eroon tuosta panosta, mutta hätkähtäen herää veenloiskahdukseen kun sinitakki(joka on nyt rannalla) hyppää veteen.......ja huutaa apua!!! Rannalle jäänyt kaveri vetää revolverin ja ampuu pari varotuslaukausta, että paluuta ei ole. Viimein avunhuudot vaimenee, vedessä oleva sinitakki on vetäissyt vettä (kusta) henkeen, mutta se ei juuri erotu hänen päässään virtaavan nesteen koostumuksesta Joten se vain jonkuverran laajentaa jeparin ahtaita ajatuksia(doping)
Tuomo on välillä sukeltanut ja käynyt katsomassa onko hänellä itsellään housut jalassa? Sitä hän ei muuten näe, kun on kurkkuaan myöten kusessa. Kauhukseen hän huomaa että jalassa ovat pelkät halvat boxerit? Ne oli vielä kutistunneet että perhekalleudet riippui polvissa(Tuomolla tuli mieleen, onko hänellä kenties juuria Kuusamossa?)Taasen Tuomo vilkaisee rannalle, johon on kerääntynyt paljon naisia, hurraamaan jeparin hädälle. Tuomoa naiset eivät ole vielä huomanneet! Pakokauhuissaan Tuomo etsii näkyykö missään tunnelia. Hän oli kuullut , että tunnelin päässä näkyy aina valoa. Mitään tunneliin viittaavaakaan ei ollut näkyvissä. -jat-