...tässa alotellaan. Arska on jossai pilivijen takana, mutta kaipa se siitä taivas selekijää, kuhan ehtii. Töllö ainaki luppaili jopa hellelukemia. Tällä hetkellä mittarissa +14.8 . Kyllä se siitä... Mahtavaa vauhtia luonto kehittyy. Ulkonakin emännällä kukkii vaikka minkävaristä kukkasta. Piha työntää viherijjää melekeen silimin nähen. Malttasi vaen pysyä lämpimänä. Mittäähän ei haittaa jos pikkusen välillä roiskii vettäki. Sempähän näkkee.

Formulatki tuli katottuva. Eipä tuossa juuri ratkastu mittää paremmuutta. Peräkkäen kun Rokulan porsaat. Ohittaan ei juuri pysty. Turva-auto lisäksi kokosi välillä letkan kokoon. Joutas koko Monaco tiputtaa sarijasta? No, olihan tuo jännitysmomentti kuka seuraavaksi törmää seinään - ja törmäsihän niita. Ne nämä toeset kuskit ei oo saaneet hommaa oekein hanskaan. Että semmosta.

Politiikassa on ollu meleko rauhallista. Hankalaa alakaa olla jo tuon kronikankin teko kun ei muista löyvvy sanomista kuin persuista. Kehumaan ei juuri parane ruveta , eikä persujakkaa jaksa kokoaekaa pittää tapetila.Monenmoesija sammakoetahan on taas loikkinu persusuusta. Nielisivät mahaan. Sammakonreijethän on kuulema herkkua? Vae eipä tässä kehtaa väkisellä vääntää. Kae sitä jottae sattuu, että on asijaa raportoija! Ny moe!