VAPPU...
...eilinen ei koskaan enää pälaa… Nyt on aeka politiikkojenki raohottuva ja vääntää paskahanat kiini. Rinnekin työnti naamapunasena suupaskoo - ja kansa hurrasi. Luuleekohan hyöt tosissaan jotta oes sen kummemppaa ku nytkää? Vaekka siellä pääpallilla oesi vaekka pääperkele? Faktat on etelleen voemassa. Tuloja pittää olla enempi kuin menoja. Velaksi eläminen on kurijuuven alaku!
***
Tyhyjästä ei nyhyjästä. Naurettavaa että yhestä kalluppiotannasta jaksetaan messuta ikkää kuin uusi Messijas oes astunu laevaan.Ja pah! Suhtanteijjen mukaan paatti seilaa. Ku ei oo myötätuulta joutuu luovimaan etteenpäen mennäkseen. Tuo tyytymätön mielihän se on kaeken epätoevon alakujuuri. Kun se ees perustus johonkin. Kuitenkin kaikilla, jokka on vähääkään tolokussaan mennee meleko hyvin. Viinaaki on eholla janoselle. Siinä se kuittaotuu näläkäki kun imasee kunnon siivut. Se on tätä...
***
Kevättä kestää vain neljännes vuotta... Ny se nelijänneksen viimmenen kolomannes on käsittelyssä. Sittehän se onki jo KESÄ. Mitä se taas tuo tullessaan on arvoetus - vaen niihän se on huominenki. Tätä arvausleikkijähän sitä saa harrastaa ylenaekaa, Harvoen on oekein yhtä enempää. Voetot on meleko mitättömät. No, kuhan ees tappijot pyssyy hallinnassa. Uhkapelliin ei pijä antotua vaekka oes mimmonen potti eholls. Pääpotistahan on turhaa haaveilla. Pettymystä se lykkää.alavariisa... hommassa ku hommassa!
***
Tännään on taas semmonen päevä että tuntuu jumittavan ja tilttavan kaekki. -kele kumminki ku mahhaaki vääntää ja pierettää että pukamat vinkuu. Sanovat että kasvista pitäs syyvä, mutta taetaa olla seki ropakantaa. Jumankaota kun pistää niitä Karpon kylymäntottuuven juureksija naamariin alakaa metaanin tuotto justiisa ja siinon meleko hutakassa kun ähky päällä, ja varoventtiili jumittaa. Vaen päevä kerrallaan . Jollaki on vieläki vaekijampaa.