TARKASTUS.
***
On aika suorittaa tarpeellinen tarkastus tuleviin tilanteisiin. Kukapa estää vaekka viskaan visijoeta seinälle oooman reseptin ratkaisuksi tiukkoehin tilanteisiin. Vaajimme Leipää kaikille ja siilliä. Kuraveen sijalle korvenkyyneltä = pontikkaa! Kysymyksiä ilmassa. Vastaus omansa löytää
***
Vastaus hukassa jälleen ja tälleen peli poikki. Ja jäniksiä loikki arkana asemalle.Suuret on sillat pienien purojen yli. Pienet poltettu, paluuta ei oo. Laskelmavirhe?
***
Kapulan palaset narskuu rattaissa. Elämä on murhaa ja turhaan sitä ikövöin - nääs löin vetoa vielä sen verran , että kerran nousee idästä aurinko.
***
Kaamea kaamos leviää huoltemme yli. Ei sinne päivä paista ei kumota kuu. Vain käypi suu, josta ei tule loppua oleman. Pegasoksen rattailla keikkuu eiliset päivät ja kärryltä tippuvat enot veneisiin, jossa he eivät leposijaansa löydä.
***
Merenelävät suolataan suolaan,  että ne kauan säilyisi. Käärmettä pyssyyn ja tykille annetaan ruokaa. Avioliitto kirkossa kuulutettu ja hunnutettu olisi tiine morsian. Jatkuvuus hanskassa,
***
Suokaa minulle vielä se hetki, että retki antaa tulosta. -- Oi te herrat loistoautoissanne antakaa liika köyhille että te armon saatte. Ei liiku kivi kiveltä eikä laineet lyö rantaan jos te syntiset olette. Yhestoista hetki - kiirettä kalossiin.
****
Tarkastus kierros näyttää puutteita pesissä. Kattoja vuotaa ja räystäitä tippuu, mutta sankarit kestää suuretkin paineet ei haittaa vaikka laineet lyövät eilistä korvalle. Mutta olkaamme jäykät, että huominen päivä koittaa.