PUUMAT.
***
LUULISI että luuserija kirpassee kahalatessaan siellä tukiviitakossa. Pittää olla kirijasa lukenu jjjjja viisa joka siellä selevijää. Sieltä on tukkee ja täältä on tukkee ja pönkkää siellä ja pönkkää täällä...Luulis saatana siinä alakaa katse kaehtammaan rehellistä immeistä silimmiin kattoessa.
***
VAEN mitä hulluja. Julukijasti vuan huuvvettaan tämä mulle ja tämä. Kansalaespalakkaa ja sosijaaliappuu, asuntotukkee ja aotonostotukkee. Kaekki pirkale pittää suaha makkoelemalla. On perkele se pääsy pahaksi. No, se siitä! Eihän asia mulle kuulu, tuli vaen mieleen.
***
JOOPA! Seon moni nuori mies kusessa noehen naarapetojjen reviirille sortuessaan. Parasta olla piilopaekkoja ehtimässä kun naarastiikerit hyökkejjää. Tae puuma! Seon usseimmalla tolokku poes kun kiimanen misu tekkee tosihyökkäöksen. Eikä ne puumat ennen raohotu ennennku polliisit saavat sen kiinni ja pistävät raohottummaan. Semosija oon netistä ja töllöstäki havannoenu. Helepostihan tuon uskoo!.
***
NO, tässä puhtaan kaolan kaa. Syytön kae minä oon lammaan ja ropakantaan. . Minnoon vankasti pysyny asialinijalla. Joku voe tietysti eppäellä, että ei joo ollunna kaekistellen homma hanskassa. On ehkä lirahtanna jotaki rietasta joukkoon ja jopa tosiasiaakin. No harva tottuutta sietää. Senhän tietää mitä siitä seuraa. Hylykimisrejaktijuva ja semmosta. Mutta riski on otettava. Historijankirijat sittä aekanaan valaskoon pimmeitä kohtija.
***
NUKUTTAA Lähempä kokkeileen jjoko herra P. onmuissa maisemissa. JJos nukahan niin aamulla jatkan postausta. Klo, 2.22.
***
Sehän onnistu. Nyt puurot kahvit keitetty/syöty. Olo on kuin tyhyjä taulu. Tabula rasa! Taijjjan laittaa sepustuksen näkyviin kaekkine pölijjjjjyyksineen?
***
Vaen kyllä se siitä. Vaekka syksynen sää kohta hyyvyttää kaeken kaoniin, niin uusi valakeus on oottamassa jo nurkan takana. Kyllä se siitä lutviutuu ja tilanne paranee jos ei pahene. Paekalaanhan sei pysy kumminkaa. Liike on tärkein, vaekka pakittamalla!-
***