...on luvan perrään mahollisuus epäonnistuva. On nimittäen semmoseen nimikkopäevä. Liputanneeko ne peräti joella tökkii? Niin ko tällä meikälläki. Puhtaalla sormella tökin näppylöetä niin ruutuun tullee pelekkää sontaa syvältä perseestä. Tätäpä se pruukaa olla!
***
Joo, semmosija ne pelot on. Ne rassaa immeisen aevorustinkija turhanjäläkeen. Ja ihan tuurhan takia. Vaen menneepä se niinki , se on kansan enemmistö on taekauskosta!. Sitä saa mitä tilaa.
***
Tietennii paloaoto se on kamala kokemus mullekki. Punanen tietää tuhuva ja tuskaa. Vaekka ruusu on punanen, siellä piilossa on piikki pistävä joka on lisäksi myrkyllinen. Sehän on myös tiijettävä mikä on punanen ja kulukee ylös ja alas? Mitä mulle on kerrottu se on tomaatti hississä! Jos joku sitä polokasee, se on ketsuppi. En kyllä taijjuu mitä se tähän kuuluu? Eipä kuulukkaa, mutta näkkyy!
***
En tiijä. Eikae tulipalot tietenkää lopu vaekka paloautot hävitettäisiin? Mutta voisihan ne maalata siniseksi.
 Mutta meillä onki kylän suurin kypärä (näkyä haittaa) ja letkein letku. Ruuta toemii! Missä palaaa? Kylä lähtee.
***
Minä lukasta hivvaotin tuossa Iltiksen kommenttija, vuojatuksessa oli rivivälliitki täötetty kullalla ja hopijalla ja lissää kuulema mieli tekkee. .. Kato perkele sekö meinovvaa tuassii katteuven piru mönkertää vasuri reppanoijjen munaskuita. Ottasivat kunnon matokuurin ja haalisi muutaman nivaskan lissää osakkeita ja ei se nelijäs asuntoasakekkaa pahhaa tee? Alakas ne kommariaatteet tuntua kummilta. Kenen joukossa seisot`?
***
Sitte sillä onnii hommalla kantavuutta ja laolelulla tehuva kun männee marssiloelle ja näläkääsä valittaa. Rahat kun männöö kiinteistöjen huoltoon ja osasahan se vie jämmäötyshoetoonki kun tuo köyhän omistaminen on niin suatanan ressoovaa ja kunnonpiäelle käöpää. Eijoo niitä geeneissä tulleita taetoja rahanhusseerraamisseen. No, harijottelu tekkee mestarin -
***
Husseerasin tuossa laijasta laetaa. Yritin eksyttä päevän teemaa. No, tietysti vahinko tuki vastaan kello kaolassa ja löe! Hetken kun vielä voonaa niin se hetkiki lyö. Pysy siinä tajjuissas. On se tätä!