Kierrättäminenhän on tänäpäevänä kovasti kova sana. Kierrätettään sapuskanjätteitä , pulloja, muoveja, avijopuolisoeta. Pannaan parastaan ja sitten otetaan poes. Kiertolaakiki on hommassa sallittua.

Ilimaaki kierrätettään paekasta toeseen konevoemalla. Joka mökin seinään pistetään jonkunäkönen toosa ja sitte vaen kierättämään. Rahaki siinä kiertää meleko nopijaan siinä hommassa, mutta seki on vaen plussaa, varsinki jos ostaa K-kaopasta.

Kiertoimasuaki pittää käöttää puhheessaan, että sitä kelvollinen ja taevaskelpoinen olisi. Suoraansanojalle ei kunniankukko laula.Eikä kana muni. Kierrossa seon muna pakkasessa. Sano!

Eilen imasin rössypottuja. Ohan se  hyyvää sapuskaa, varsinnii kun pistää savustettua sijankylykijä sekkaan. Kyllä siinä tarve tullee tyyvytettyä!

Ja eiko perkele sehhii menny kiertoon. Mahassa kierti niin pirusti. Sitte vaen veskinpyttyyn maalimmaa kiertämmään, kunnes kiertää puhistuslaetoksen kaotta taas  kahavipannuun. Ne rössynpalaset toki on siivilöety veke!

Kyllä on niin hyvä mieli kun on kantanu vaatimattoman panoksen tähän tämänpäevän suureen itejaan. Varmaankin siitä myönnetään täyvet pointsit ja papukaija-merkki.  Ei kae siinä? Kierätellään.   -O-23.4.2014