entistä viikkuva loppuun kuluttaa niin jo ahaneelle tekkee mieli uutta. Ja niimpä on taas nokan eissä uusi arvaamaton ajanjakso. Tunnelissa on juna, eikä eessä valua näö. Onni siinä mielessä ettei oo törmäösvaaraa vastaantulijan kaa. Toki tunneli saattaa olla umpiperä, mutta se selevijää vaen ajelemalla. Ykköstä silimään, mihin tässä kiire? Hittaalla vaohilla ei tee kipijää jos törmäyskurssille joutuu.

Herrat ne saattaa hyvinki joutua törmäöskurssille. Siinä saa Lyly lykkijä, ettei Häkämies tupsaota päästyä päen naamaa. Toesaalta se oesi hyväkin. Tuo ainainen etujen korotusvaatimukset vievät aina vaan huonompaan suuntaan, Inflaatio haokkaa kaikki korotukset lisän kaa. Yritykset tekevät oekijat johtopäätökset ja rahtaavat kamppeesa Virroon.    Ay- pomot sitte taevastelevat kun kansantuote kutistuu ja saahaan soutaa vuotavaa venettä. Mitäs lähittä puristaan henkitorreissa olevaa toepilasta.

Itekuki sen tuntee kukkarossaan mihin tämä johtaa. Korotuksista huolimatta  ostovoema hupenee. Syy yksinomaan Aÿ-pomojen jokka yrittävät tehä ittijään tykö ja nostavat ittevaltavia etuuksia tarpeettomasta touhustaan. Tavan duunari vaen hävijää niihen touhuista. Etten sanosi vahikolisesta myyräntyostä ja sanonki! Oleskeluyhteiskunta on kohta tosiasia. Työssäkin käyvään pian tietokoneen näppäöksi.

On ne Ay-ssä keksineet semmosen automaatin, ettei oo yhtää ihme jos kukaan ei enää palkkaa työvoimaa.Kyllä olisi nuijalle töitä ja älykäs nuijan heiluttaja oes hyvinkin tarpeellinen. Yrittäjähän yrittää senvuoksi, että saisi tulosta. Jos vuosivuuen jälkeen kustannukset vain nousee niin pää tullee yrityshommeliin. Velat vaan jää yrittäjän niskaan, yrityksen kaatuessa kannattamattomana.

***

Tuo oli töllön aekaan saamaa, höttäät koko ajan. Eivät näe puita metältä. Nähhään vaenyksittäesiä numeroeta. Kokonaesuus on pahasti pilivessä. Kaekki vaekuttaa kaikkeen.Jos ahneus panee raapimaan uhrin luista viimeisenkin lihassäikeen, niin sen jälkeen loppuu eväs tyystin iteltäki. Perkele sehän ny on päällä jatkuvasti. Puhutaan ilimosta.-17.5  on lämpötila, vae pitäskö sanua kylmyystila? Ihan sama! Arska paestelee Lunta on tullu hiukan lisää ja pelottellee että pikapuoliin annetaan lissää - pyytämättä. Se pittää katella millekä rupijaa. vae eikö millekkää. Ei oo niin päevän päälle nämä meikän hommelit. -O-