PYHÄAAMUA!
***
TAAS mennään etteen päen että ronttoset kolissee. Jos yhen päevän selevittää niin jo on uusi outtamassa. Mikäpä se siinä. Mennee se näenkin. Lähipäivänä alkaa pohjoisessa kaamos. Sehän merkkaa, että aorinko ei vilihakkaa muutamaan melekeeseen.
***
Onhan ne vissiin siellä tunturissahi jo nuo elektrooniset ajannäöttäjät. Liekkö peräti teletviisio pahennusta levittämässä? Se on surkijjaa kun alakuperräesväjestöki turmellaan tällä joutavalla seksiviihteellä. Nunnukanunnu!
***
No onneksi siellä kaamoksessa on niin pimijä ettei näje kahtuva televiisijova. Seon harrastettava sitä seksijä ittetevossa.Vae miten se mennenee?En tiijä kun en oo paekkakuntalaesia.
***
Mahtasi se olla mukavata kun ei tulisikkaa aamuva. Nukkuva höllöttelisi niinku karhu tilallaan ja sitte alakasi kampeotuva ylös kun aorinko pilikistää ja kevväeset tuulet tuo viestejjään kaokaesista maesta ja herättää kaokokaepuuta jäöhän villin miehen rinnassa.
***
Sehän tietenkin pannee vipeltään naapurikyllään ehtimmään naesija ja siinähän se mennee sitte kesä että hurahtaa seksihommissa ja kalastellessa?
***
Oekijastaan näöttää elämä olevan heleppuva siellä tunturissa. Vae missä se oli?