...ovat jalakamiehet sillä nillä eijoo autuva. Ei pensalaskuja eikä vakkuutusmaksuava. Ei ei remppakuluja eikä ressijä. Seon kaara semmonen syöpäläenen ettei suurempata oo keksitty. Nämä sähköset vempaemet on halapaa huvija siihen verraten. Kaarat pitäsi kieltää  lailla, jos ei kävellen kerkijä istukoon perseellään.
***
VARSINKI huonontuurin kanssa seilaava on joku päevä jääny rattiksen uhuriksi. Toki jalakamieski saattaa joutuva jonku yliajamaksi, mutta tieten sitä alle kävelee. Pittää kaarat näköetäsyyven ulukopuolella. Toki se kuolema korijaa aekannaan, mutta ei sitä malttas kesken pelin lähtijä.
****
MONI, aevan liijan moni se ottaa kaarasa ittesälopettamis kaluksi. Siinei oo sanomista jos ajjaa betonipylyvääseen tae järveen. Henki lähtee takkuuvarmasti kun ettii salomaelta rapakon johon porskaottaa. Ei koera perrään haoku, ei ees polliisikoera, ku ei saa vaenua.
***
SEHÄN näöttää olevan tyyli, että rekkaan tae joku huima junan alle. Siinä on aena pieni mahollisuus jäähä kitumaan loppu ijäksi ja vielä suuremmalla vitutuskäörällä. No, mitä tuo mulle kuuluu mitä itekuki elämällään tekkee.
***
TIETYSTI kaonista on kuolla nuorena kun komijat kukkaset on...Tullee kaonis ruumis. Aekahan tekkee tehtäväsä. Satavuotijas ei oo lasten kateltava. Tae mitäpä tuota kurkkimmaan. Hyvin se toukille maestuu vanahaki liha! Kiertoon vaen.
***
PISTIN lopuksi vankempata tavaraa, ettei mene ihan hempeilyksi ja lällättelyksi. Kunnon karski perkele se aokassee rööpit ja käönnistää hormonit heilummaan. Oon kuullu.

 Vae ei kae tässä! Kolijaa on sää vaekka arskaki paestaa. Se tuo Pohojpnen on vika suunta kesä aekana. Mutta näellä seon mentävä. Tosin taitaa tuo ilimaston lämppeneminen olla suuri huijaus? NO, aivan sama! -O-‎ 23.6.‎2014