Monenmoesen asian takkuumieksi se sattuman siivellä ratsastaja joutuu elläessään. Vaekkon kuinka enjiijä-miehijä, nii aena sitä tullee otettuva kantaa.
***
Tiijä näestä, kun minnen oo oekein asijoesta hajulla. Ikä tekkee jatkuvasti myyräntyötä ja maalima mennee semmosella vaohilla etteenpäen, että kärrystä tippuu hyvinki nätisti.
***
Mulle on kyllä yhtä pitkää ku levijää kuka mitähi tekkee joutessaan. Sitte suattoo jo kaohistella jos joku Moralla alakaa hipsijä ohikulukijoeta. Ohan tämmöstähhii ollunna. Mutta vähhiin on lööpit jääny.
***
Entäs tämä Soeni? Se halluaa näkyvä joka päevä lööpissä. Se paremmin ilettää kun seon se tyrkylletulo niin läpinäkyvää. Kattoo ensin mitä muut puoluveet sannoo, sitte on erimieltä.
***
 Palijastustonneja vaen kehhiin. Maene kasvaa - jos mahollista. Uusia on tyrkyllä jos entisillä tunto pallaa Karrelle.
***
Onkae siinäki arpeeti. Keikkuva marijonettina immeisten pällisteltävänä. Höpelöt sitte ostaa lehtijä ja kassa kilisee - aenaki lehelle.
****
No, on kae se hyväki että raha liikkuu. Ei pääse home tekkeen pahojaan. Eikä se Matin laolutaetokaa oo niin kaksinen - oon kuunnellu. Vae sehän ei oo nykysi välijä. Kuhan volluuumija riittää. Vae välikö sillä= Kuhan = kivaa!-O-