TALAVI
***
Viikko viikolta pimijämpää ja märempää. Jossahi siellä varijojen sejassa hiippaelee tyyppejä joella on paha mielessä. Kokonaesuus pimijä ja synkkä. Seon sitä aekaa.
***
Joellaki on mielessä tehä ilikeöttä, särkijä ja sotkia, jopa tuikata tuli jonku herkästi syttyvän alle. Sitte aekaansaannostaan hurmijossa iloita. -kele.
***
Astetta pahemmat aekeet on sillä joka kalu kovana ettii sopivaa uhuria, heikompaasa jolle voe tehä mitä haluvaa. Surkijjaa sakkia!
***
Sitte on sellasija jokka joku ase . teräase tae paokkuva taskussa mielessään viha kaikkia, kaikkea kohtaan. Joillakin se on suunniteltua ja tarkotuksellista, jotka ovat hyvin pahoja immeisiä. Osa on sairaita ja huumeiden vaikutuksestakin on monella kontrolli kateissa.
***
Syyspimeys on myös rosvojen kulta aikaa. Moni kaara saa vereksen kuskin.On ne rosvot eteviä kun ne saa pelin kulukemaan riippumatta käötön estimistä ja monista lukkoista.
***
Kai niitä rosvoja on aena ollu ja aina tulee olemaan. Sanotaan, että tilasuus tekee varkaan. Pitää olla todella jämäkkä luonne jos tulee riskitön mahdollisuus... On melko varmaa, että että onnistuneita kupruja tehdään hyvin paljon. Rahat kääritään taskuun ja koira ei perään hauku. Rikos on siis kannattanut!